Бизнес стартъп пакет: Налична стока с подарък Онлайн магазин !"

partytime

Well-Known Member
Продавам стока и подарък онлайн магазин към нея, фокусиран върху продажбата на кухненска посуда и аксесоари, който продавам поради липса на време да се занимавам с него. Има над 300 продукта. Дори в момента ми пишат хора, интересувайки се как да поръчат неща, но не приемам поръчки поради това, че физически не съм на едно място за да ги обработвам и изпращам.
Беше създаден, като страничен проект и не остана физическа възможност за развитие, но в същото време е с огромен потенциал.

Изграден е на много добра SaaS платформа с интеграяция на Спиди, Еконт, ОЛХ и други модули, платен е до догодина с много добро индексиране в Google и има налична стока на склад стойност около 4400 лв. по цени на едро от миналата година, като към днешна дата струват повече. Домейна е над 10 годишен, регистриран е от 2012 година и също е подарък.

В тази конкурентната ниша, има доста прилични посещения на сайта без реклама, като дневно получавам между 50-70 уникални посетители от органични търсения, при положение, че с месеци нищо не е качвано. Поради тази причина домейн рейтинга му е спаднал с няколко единици, което е срам да се похабява такъв хубав сайт. Когато качвам нови статии, продукти в сайта и в страницата му във Facebook, посещенията минават 100 на ден без никаква реклама. В сайта има лист с регистрирани потребители с мейл и телефон, които могат да се привлекат веднага към покупки. Има добри теми по тематиката на сайта в блога и описания на артикули от копирайтър, което му дава добро позициониране в Google по много думи. В допълнение, правено е и онсайт СЕО от професионална фирма. Качен е в различни интернет директории и има около 1400 харесвания във Facebook страницата, която идва също, като подарък.
Ако сте заинтересовани от този вид бизнес с готов онлайн магазин, може да съдействам да получите наличната стока до адреса на Вашия бизнес. По-горе споменах, че наличната стока е на стойност около 4400 лв. по цени на едро, което може да Ви помогне да започнете бързо и ефективно, още от утре!

Също така за ваше удобство и спокойствие, мога да предложа опция да организирам транспорт на стоката до вас, в разумен радиус около Пловдив, ако не разполагате с бус и да я заплатите, след като я получите.
Цената на стоката + подарък онлайн магазина+ фейсбук страницата+ домейна е твърдо 4000 лв. и считам, че това е изгодно предложение за качествен магазин с налична стока и добре позициониран в Google, който Ви предоставя добри възможности да започнете онлайн бизнес, дори да нямате опит.

Повтарям, продавам стока и подарък онлайн магазин на SaaS платформа + домейн, фокусиран върху продажбата на кухненска посуда и аксесоари.


Да се свързват хора, заинтересовани от закупуване на стока и магазин подарък а не обратното !
Може да се съдейства за прехвърляне на магазина на друга платформа, като WordPress!
 
Последно редактирано:
Възможност за успешен бизнес с безграничен потенциал на ниска цена!

С утвърдена репутация и клиентски връзки, този бизнес се наслаждава на растящ интерес от страна на клиентите. Дори без никаква реклама, магазинът привлича средно по 70 органични посещения на ден!

Независимо дали сте опитен предприемач или започвате за първи път, тази оферта ви дава възможността да създадете стабилен и успешен бизнес или да допълните складовата си наличност.
 
Запази си стоката и след има-няма 500 години цената ще се вдигне до небесата като "китайски порцелан от династията Си".
 
цената ще се вдигне до небесата
тя се е вдигнала вече с над 30 %, или от около 1300лв от датата на обявата, което е бонус за купувача. Но цената си остава същата. Само, който може да гледа ще го види ;)

след има-няма 500 години цената ще се вдигне
чак до там няма да чакаме. разбирам сарказма, но живота ми не зависи от това. Дори ако има някаква прилична инициатива може дори да ги дарим. Трябва да изпразня помещението в близките 6-7 месеца за други проекти.


"китайски порцелан от династията Си"

Разбирам ви господине, но няма да влизам в посока към нумизматичен поглед към темата 😉 😘
 
Промоция до края на месеца !
Закупилия стоката, ако реши, че иска чисто нов онлайн онлайн магазин. Може да ползва 50% отстъпка от цената за изграждането на Woo магазин стандартна функционалност: наложен платеж, интеграция на 2-та куриера (с плъгина на SuSaMeCa), бърза поръчка. Къстъм дизайн, правен с тема/билдър Bricks с перманентен лиценз (после ще може да си редактирате на воля). От колега @contra , който има тонове опит в областта.


Повече за част от предлаганите услуги на колегата може да се запознаете с линка долу.

 

Горе