Различни хора сме.... и аз не разбирам тея с памперсите... и с количките. Но това опира до знания и осъзнатост.
Богат те прави твоята душа - тя е вечна - другото е преходно... и нетрайно. Грижиш се всеки ден за него... но всичко се случва.
Семейство без стабилни доходи е нетрайно нещо. Макар пак да зависи от душата на родителите. Важно е да сте щастливи - успеете ли да не се изпокарате - защото парите намаляват на Таткото..... или са го съкратили....
Стандартна Ви на живот си има цена... ако не сте единни при проблеми - Таткото винаги ще го изсмуква живота.... той винаги ще работи 16-24 часа - цял живот....
Матрицата е за всички. Но някой като мен са извън Матрицата... но както се изразява баба:
- Едно време всички обичаха да работят. Сега всички гледат да им е лесно. Така заболяват и не са здрави - и децата им не са здрави.
Колкото по рискове поемаме и зависимости..... толкова повече вярваме, че живеем - но не просто съществуваме.
Като надскочим вярванията си - разбираме, че нито Айфона - нито Памперсите са улеснение.....
Да не намеквам колко е важно за детето да е физически близко до родител - не в количка. Но всеки живее така каквито са му знанията или убежденията.
Както и аз и сестра ми сме отгледани без памперси
и с онези стари кръгли перални - така и света не е зависим от нищо друго освен убежедението ни да работим или да се стремим всичко да ни е лесно.
Айфоните за мен са необходимост. Но не и памперса. Не е въпрос в парите................. въпроса е в грешните навици - сигурно и детската кухня за вас е улеснение..... некви непознати да ви хранят децата - щото майката не може да готви или я мързи или не е научена от майка си.
Аз нямам такива проблеми.