Alexander Barabarev
New Member
Здравейте на всички,
От известно време в главата ми се въртят идеи свързани с навлизането в частния сектор под формата на предлагане на храна (обяд) за фирми, предприятия, строителни обекти и т.н. Разполагам с професионално оборудвана кухня. Заведението е на вуйчо ми и в момента функционира само на обяд, като основните клиенти са именно от близките фирми. На него не му се занимава много, взе си кемпер и повече пътува. Заведението остава на заден план. Едно време беше много силно, защото беше първото такова в квартала (Борово, София).
Та, гледам я кухнята с капацитет да произвежда много повече от това, което е в момента. Възможността да започна нещо "Свое", като бизнес в случая няма да изисква голяма инвестиция. Има и необходимия персонал към момента. Още едно предимство е, че на първо време мога да използвам облекчение в наема и други консумативи, което ще ми помогне сериозно да бия цената на конкуренцията.
Идеята е не всеки да поръчва каквото му скимне по всяко време, защото нещата много се размиват. По-скоро да има месечна уговорка или договор под някаква форма с работодателя или с част от работниците и в началото на месеца да се избира конкретно меню за всеки ден от седмицата. Цена на доставка няма да има. Общо взето реално мога да им предложа за по 5-6 лв на ден първо, второ и трето. Като говоря за качествена храна, защото в Ст. град една кръчма предлага за 5 лв и малко супа, основно и десерт, но качеството на винения кебап миналата седмица беше плачевно, както и на млечната баница.
Вече има доста фирми, които са позициониране и в покрайнините на София, отдалечени от заведения и други подобни. Боклуците, които консумират хората за обяд лично на мен ми писнаха. ОТ фантастико за 4-5 лв си купувам не е ясно каква храна. Защо за тази сума да не хапна нещо качествено и вкусно, напомнящо на миризмата от стола в детската градина например
Ще се радвам, ако споделите как и къде се храните на обяд и какви са ви вижданията за подобен тип дейност
От известно време в главата ми се въртят идеи свързани с навлизането в частния сектор под формата на предлагане на храна (обяд) за фирми, предприятия, строителни обекти и т.н. Разполагам с професионално оборудвана кухня. Заведението е на вуйчо ми и в момента функционира само на обяд, като основните клиенти са именно от близките фирми. На него не му се занимава много, взе си кемпер и повече пътува. Заведението остава на заден план. Едно време беше много силно, защото беше първото такова в квартала (Борово, София).
Та, гледам я кухнята с капацитет да произвежда много повече от това, което е в момента. Възможността да започна нещо "Свое", като бизнес в случая няма да изисква голяма инвестиция. Има и необходимия персонал към момента. Още едно предимство е, че на първо време мога да използвам облекчение в наема и други консумативи, което ще ми помогне сериозно да бия цената на конкуренцията.
Идеята е не всеки да поръчва каквото му скимне по всяко време, защото нещата много се размиват. По-скоро да има месечна уговорка или договор под някаква форма с работодателя или с част от работниците и в началото на месеца да се избира конкретно меню за всеки ден от седмицата. Цена на доставка няма да има. Общо взето реално мога да им предложа за по 5-6 лв на ден първо, второ и трето. Като говоря за качествена храна, защото в Ст. град една кръчма предлага за 5 лв и малко супа, основно и десерт, но качеството на винения кебап миналата седмица беше плачевно, както и на млечната баница.
Вече има доста фирми, които са позициониране и в покрайнините на София, отдалечени от заведения и други подобни. Боклуците, които консумират хората за обяд лично на мен ми писнаха. ОТ фантастико за 4-5 лв си купувам не е ясно каква храна. Защо за тази сума да не хапна нещо качествено и вкусно, напомнящо на миризмата от стола в детската градина например
Ще се радвам, ако споделите как и къде се храните на обяд и какви са ви вижданията за подобен тип дейност