От: Re: "Бистришките тигри" летели с правителствения "Еърбъс"
Братле уж преди ми беше казал, че не си към гроб и не защитаваш бойковизма, ама тука напоследък само това се появява в мненията ти.
Чесно не знам какво му харесваш на управлението и не мога да разбера, не съм икономист като теб, но явно ми се вижда това, че от как се лиглят вече толкова време все дърпат всичко назад.
Да прав си криза е, трудно е спор в това няма, ама то криза е навсякъде и не виждам с какво се е подобрило нещо. Нито магистралите му нито другите му изгъзици докараха нещо смислено за облекчаването на тежеста на българина. Къде са инвеститорите нали искаха инфраструктура? Е сега имат магистрали метра, пържоли и наденички и фб страници за по 100к. лева.
Иначе да всички са некадърници и никой не трябва да е там, ама тези са най-големите били до сега.
Аз и сега не съм за тях, но да се изкривява историята не е на добре. Повтарям се, реално всички реват сега за Станишев, но ако Станишев бе сега на власт ни магистрала ще видиш, щото още по негово време всички еврофондове бяха спрени, ни чудесии, а любимата Виденова зима, с която плашат левите. Такава зима поне тази година няма да се очертае, за другата не знам избори са
В момента ако дойде по-добро веднага за него бих гласувал, аз съм против левите, против съм че ги вадят такова нещо което не са, и щото сега не са на власт излизам фен на ББ, на много места съм казал какви са грешките и пропуските на правитеството и какво би помогнало за оправяне на ситуацията, така че моментално по тази линия пак не ставам фен, щото не съм съгласен
Инфраструктурите проекти, са дългосрочни проекти с дългосрочна обществена полза, като в краткосрочен план целят, заетост, добре че поне тук ББ следва Кейнс до последната дума. Само едно гледане на макроикономически параметри е достатъчно - какво говоря. Има си НСИ, БНБ - всеки с по-вече акъл от ТВ зомбиран и някви разбирания от икономика може види и прочете, кое как що. Айде стига по темата. Това че сега е лошо положението, не е само щото видиш ли ББ е на власт(то и той ли ще е виновен за падането на стандарта в цяла ЕС особенно в юга), и от него почна апокалипсиса - много хора се осланят на държавата и искат тя да помага, ама комунизма вече свърши, ей на един друг в темата на ЦСКА иска държавна помощ, за фалираща компания и като цяло е пълно с такива все недоволни все друг им виновен но не и те
Тема е за Айрбъса, това че самолета се ползва за различни цели и за превозване на пътници с различен статут от министър не е проблем. Проблема е морален и то самовлюбието на премиера, че се хванал на бас или не, от тук става изкриването, но в този случай е само на морална основа - ама една справка до форумите и жлъч се сипе, както се сипеше и жлъч и по 3ните преди 4 години, няма угодия
П.С. Приемете моето мнение че давам и друга гледан точка, нали не може всички имат 1 и съща и тя да е оптималната