Питай първо дали можеСлед години мисля, да се отдам и да служа. Мисля след години да стана пастор и да отворя църква, но все още не съм решил на 100 процента.
Чудя се дали хората биха отишли да слушат моята проповед, ако проповядвам с рокля, пола или друга подобна дреха.
Да, такъв съм.тук 70% от хората незнаят какво е Кросдресър Ти такъв ли си? Направо уби всичко детско в мен с тази тема.....
ДПС и православие..... война с прашкиНа църкви с пастори не ходя.
Православен съм.
ДПС и православие..... война с прашки
Ела при нас ще те уредим за министър на финансите направоДПС отказаха да ме издигнат за кандидат-депутат...
Май ше се пробвам в друга партия.
Ела при нас ще те уредим за министър на финансите направо
Чудя се дали хората биха отишли да слушат моята проповед, ако проповядвам с рокля, пола или друга подобна дреха.
ние сме тея дето държат националния ни празник да си остане 3 Март и ще се борим със зъби и нокти това да стане !Вие кои бяхте че да си запиша тука малко да си организирам нещата... може да се получи леко конфузно ако се появя едновременно на брошурите на 2 или повече партии.
Аз пък предлагам да е 04.07ние сме тея дето държат националния ни празник да си остане 3 Март и ще се борим със зъби и нокти това да стане !
предлагай не ни пречишАз пък предлагам да е 04.07
Аз ше дойда, ше дойда, скътал съм си ена рокличка за молебен в гардероба. Амаа кво ше проповядваш? Тряа да е нещо по-така, да е в синхрон с аутфита, кросдресър проповед.След години мисля, да се отдам и да служа. Мисля след години да стана пастор и да отворя църква, но все още не съм решил на 100 процента.
Ще проповядвам, както новия така и стария завед.Аз ше дойда, ше дойда, скътал съм си ена рокличка за молебен в гардероба. Амаа кво ше проповядваш? Тряа да е нещо по-така, да е в синхрон с аутфита, кросдресър проповед.
Като цяло, хич не е сигурно, че навремето в Райската градина е имало мъжко и женско смокиново листо. Според мен е било унисекс, късаш от смокинята и тава е. Така че Адам с кво се е покривал, мм? Не са ли биле кросдресници и двамата?
Той и с тая дупка в ребрата, човека, не знам.. Тя бая голяма е била, Евата колко кила да е била? Става въпрос преди да се пристрасти към ябълките и да стане свиня.
Ми ето, темата на първата ти проповед е готова според мене.Ще проповядвам, както новия така и стария завед.
"И като видя жената, че дървото беше добро за храна, и че беше приятно за очите, дърво желателно, за да дава знание, взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде.
Тогава се отвориха очите и на двамата и те познаха, че бяха голи; и съшиха смокинови листа та си направиха препаски." - препаските са били унисекс с цел прикриване на голотата им.
Дрехите нямат пол. Раждаш се мъж и пола ти е мъжки независимо, дали си облякъл рокля, пола или риза с панталон.
" И Господ Бог направи кожени дрехи на Адама и на жена му и ги облече." - дрехите са били унисекс. Ако дрехите бяха мъжки и женски щеше да бъде написано, че е направил мъжки дрехи на Адам и женски дрехи на Ева.