Websupport
Active Member
Един лош лондончанин даде идеята за сайт - специализиран за борса за банери. Рекламна борса за директна банер реклама. Първоначално ми се стори идеята добра, но като знам какво е мега шуробаджанащина в бг, се чудя дали изобщо такова нещо би вървяло. Принципно си мислех че би вървяло, защото много хора (СИНГЪЛИ ПРЕДИМНО) имат що-годе оборотни сайтове, но пък имат проблеми с монетаризацията. Та на първо четене си казах, че идеята е страхотна - място където такива собственици да предлагат директна банер реклама, да се образува нещо като борса за банери. Уж може да достигнат сайтовете до повече хора - рекламодатели, предимно от по-малък ранг. Но в последствие малко се скептизирах, защото първо защо няма такива борси и второ се сетих за бг-шуробаджанащината, както и факта, че това може би ще бърка в нечии дупки
Та понеже ми е писнало да правя неща от които не би имало полза (не че ми е за няколкото дена работа, но все пак би било излишен ангажимент), реших да пусна тук анкета (преди да се бръмна), при вуците, тоест където потенциално най-много биха имали представа дали ще има интерес от такъв сайт. Та въпросът - бихте ли ползвали такова чудо?
Та понеже ми е писнало да правя неща от които не би имало полза (не че ми е за няколкото дена работа, но все пак би било излишен ангажимент), реших да пусна тук анкета (преди да се бръмна), при вуците, тоест където потенциално най-много биха имали представа дали ще има интерес от такъв сайт. Та въпросът - бихте ли ползвали такова чудо?