tanipo
Well-Known Member
Имам възможност да направя такъв проект, като цените ще са да речем с 20-30% по ниски от каталожните заради това, че всичко е онлайн. Примерно очила дето биха стрували 100лв ще са 70лв, ако живеете в малко населено място пестите пари за път и.т.н. Има начини да се прецени дали рамката става - размери и.т.н., проблема е същия като с дрехите, които дори и аз купувам вече онлайн за да избегна неприятно разкарване по магазините - колкото и да мериш може да се окаже, че нещо не тамън. Та отговорете честно, дали бихте купили. Знам, че това ще дойде в БГ, щом го има в чужбина, въпроса е доколко и как ще се приеме. Другия плюс е, че ако е онлайн едни очила за ПЦ биха могли да се пуснат и за по 30на лв ( говорим с бюджетни материали, не премиум такива, но за първи очила перфектни да се ориентира човек без да дава по 200лв)
Бтв пращал съм очила на колеги от форума дистанционно и са доволни, но там правим малко по разлчини неща - те ми пращат снимки на себе си, аз имам развит усет вече от години и предлагам модели които знам, че ще им отиват - с ел.магазин това едва ли е е възможно.
Бтв пращал съм очила на колеги от форума дистанционно и са доволни, но там правим малко по разлчини неща - те ми пращат снимки на себе си, аз имам развит усет вече от години и предлагам модели които знам, че ще им отиват - с ел.магазин това едва ли е е възможно.