Бихте ли си купили?

rossipel

Active Member
Здравейте,
мисля да инвестирам в нещо и ме интересува дали вие бихте си купили това:
http://bg-groupon.com/team.php?id=183

За да получа добра цена трябва да купя 200 бр. и за това искам да видя колко човека биха си купили, за да мога да преценя дали да се набутам.
Благодаря предварително.

От: Бихте ли си купили?

Като човек прекарващ доста време по пистите през зимата винаги съм се чудел дали има нещо подобно..... :-/

И каква е разликата с обикновените ръкавици?

Между другото има и доста по-луксозни моделчета, но там с бройката е малко по-рисково....
Има специално и за скиори :)

На пръстите, където е сивото имат проводящи нишки, които позволяват да се работи с тъч скрийна

С обикновените не може да си натискаш тъч скрийна на телефона, поне технологията която iPhone-ите използват, а и като цяло повечето от новите модели. И да бих си взел, доста ще е неудобно зимата да сваляш ръкавиците пък и ръцете ти измръзват, даже ще си взема.

То май си зависи и от телефона който всеки използва.
Аз ползвам само хардуерните бутони за вдигане и приключване на разговор докато съм навън пък тъча рядко докато ходя го барам.
Не бих си купил :)

Идеята е готина. А дали тези ръкавички реално топлят? Ако точно този модел не топли, може ли да покажеш някой по-хубав?

Идеята е готина. А дали тези ръкавички реално топлят? Ако точно този модел не топли, може ли да покажеш някой по-хубав?

Ами те реално са си обикновени плетени ръкавици, аз такива си ползвам зимата :) Нещо кожените не ме топлят особено .....

Телефона го използвам единствено за разговори, ако въобще дигна слушалката де ..:), с таблетите също съм скарана, освен за забавление за друго не мога да го използвам, затова и обира прахта. Единствено лаптопа ми е опцията, но него съм го тествала и с кожени ръкавици и всичко е на 6. Малко обяснения да не пускам едно грубо, не няма да използвам подобни ръкавици :wink:.

Давай смело, смартфоните вече са с пъти повече от обикновените мобилни устройства.

А отговора ми е - Да, бих си купил :)

Въобще не съм предполагал, че има подобни ръкавици.

Сега като ги сподели с предприемачите, другите ти въпроси трябва да са: "Бихте ли ми откраднали идеята?" и "Бихте ли ми били конкуренция?".

Въобще не съм предполагал, че има подобни ръкавици.

Сега като ги сподели с предприемачите, другите ти въпроси трябва да са: "Бихте ли ми откраднали идеята?" и "Бихте ли ми били конкуренция?".
Хахах нямам такива опасения :) Имам си добър доставчик, който не е от Китай, т.е. никой няма да ме изпревари със срокове и цени. Освен това колегите тук не са такива....да взимат чужди идеи ;)

Освен това колегите тук не са такива....да взимат чужди идеи ;)

Да не са такива 5-10-20 колеги. Колко човека четат форума, освен тия, които са регистрирани и не крадат идеи? Не бъдете толкова наивни!

Като човек прекарващ доста време по пистите през зимата винаги съм се чудел дали има нещо подобно..... :-/
То ти доста в последно време прекарваш и в ''Б група на уебмастърите'', но това май отново води до чувството учудване:)

Горе