Аз и заради това се опитвам да си направя собствени дрехи. Като искам етикет, поне да е моя. Не мога тука не знам откъде да намеря айде да го кажем био платове. Не че са био но поне да са качествени. Не бих казал, че се впечатлявам особено от разни гурута, но прав беше човека, който гостува при Щонова преди време и говори за зравословното обличане. Абе мен основно ме интерсуват платовете как да се намерят и как да знам, че са качествени, не ме вълнуват там разни фъншуйски истории. И си го правя да е практично е така за мен. Пък едва кли съм чак толкова уникален и щом за мен е практично ще е практично и за много други.
Няма кой да ми финансира модната линия. Дизайна е готов може да се каже на 99%, включително обувки и бельо.
Погледни къде обикновено се слагат етикетите. Цялата работа ме провокираха един шапки на hugo boss, където в един голям квадрат са шибнали HUGO. Баш на челото, баш където би трябвало да е третото око. И какво значи всичко това? U GO BOSS
Въобще етикетите се слагат все на невралгични точки. Сърце, шийни прешлени, хълбок, глезен, пъп. Тоя по-горе сигурно му се стори глупаво ама и на уя са му сложили етикет. Само на слънчевия сплит май не се и опитват.
П.С. и отгоре на всичкото им плащаш и то сериозни пари да им разкарваш марката. Ти си просто ходещ рекламен агент само, че им плащаш за да ги рекламираш.
Много отдавна по съвсем други причини, просто така го усещах съм се оттървал от всякакви дрънкулки, часовници, пръстени и т.н.