Slavchev Well-Known Member 14 Септември 2021 #21 PavelAndreev каза: Винаги съм се чудел кой кретен гледа Щонова и кой вярва в тия тъпотии с енергиите. Вече знам един такъв. Увеличете... Алена не е ли по-култова?
PavelAndreev каза: Винаги съм се чудел кой кретен гледа Щонова и кой вярва в тия тъпотии с енергиите. Вече знам един такъв. Увеличете... Алена не е ли по-култова?
P PavelAndreev Well-Known Member 15 Септември 2021 #22 slavchev каза: Алена не е ли по-култова? Увеличете... Трудно ми е да изказвам мнение за тези женички, но Щонова ми е по-антипатична. Алена ми прилича на някоя бабичка, която всеки момент ще извади мекиците да хапнем.
slavchev каза: Алена не е ли по-култова? Увеличете... Трудно ми е да изказвам мнение за тези женички, но Щонова ми е по-антипатична. Алена ми прилича на някоя бабичка, която всеки момент ще извади мекиците да хапнем.
Torbalan Trolski Well-Known Member 15 Септември 2021 #23 PavelAndreev каза: Щонова ми е по-антипатична Увеличете... Ако става въпрос за докторката дето се лези по БТВ бих го сложил Последно редактирано: 15 Септември 2021
PavelAndreev каза: Щонова ми е по-антипатична Увеличете... Ако става въпрос за докторката дето се лези по БТВ бих го сложил
P PavelAndreev Well-Known Member 15 Септември 2021 #24 Torbalan Trolski каза: Ако става въпрос за докторката дето се лези по БТВ бих го сложил Увеличете... Да, за тва пиченце става въпрос.
Torbalan Trolski каза: Ако става въпрос за докторката дето се лези по БТВ бих го сложил Увеличете... Да, за тва пиченце става въпрос.