Блог на домашна тематика.

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Здравейте продавам едно малко блогче на тематика-Дом,Интериор.
Блога е с 15 статии като всяка статия е насочена към дадена ключова дума която лично съм подбрал за лесна конкуренция в SERP,доста рекламодатели и добра цена на клик.
Статиите са кратки обаче минимума е 300 думи в статия.

Малко повече информация относно домейна.
Постарах се да взема по стар домейн който съдържа кратка дума от самата тема на блога.
PR 2 е .
Има минимум 1000 twitter retweet,300 facebook споделяния и страница с 500 фена от addmefast.
Няма да дам линк на сайта защото вече бях свидетел на това как имаше недложелатели към един подобен сайт на колега от форума който го сподели.
А и все пак няма нещо кой знае какво за гледане, просто обикновен WP с добавени статии в него.

domain.jpg
Прилагам и някой класирания на сайта по дадени думи.
klasirane.jpg
А това е информация за класираните думи
info za dumite po koito se klasira.jpg
Това е информация за думите по които са писани статиите.
informatzia za dumite deto e pisano.jpg
Ето и конкуренцията на няколко от думите по които е писано.
duma 1.jpgduma 2.jpgduma 3.jpg
Това е за думи с търсения 9,900/12,100/1,900

И снимка че сайта не е баннат от Adsense.
adsense.jpg

Цена 45 долара.
Плащане-PP/EPAY

От: Блог на домашна тематика.

Здравей. Ако може да ми изпратиш следните неща на ЛС:
-самият сайт :D
-15-те ключови думи
-аналитикс репорт за последните 2 месеца (ако нямаш - брой посещения и откъде)
-адсенс репорт за последните 2 месеца
Мерси :)

Здравей нарочно не съм споделил името на сайта но както и казах в него няма какво да видите :D
Обикновена WP тема с добавените статии като във всяка статия има добавен по един линк предимно от wikipedia + едно изображение кръстено с дадената ключова дума за статията.
-15те думи не мога да ти ги дам защото все пак са си подбран пакет за този сайт и са ниско конкурентни не желая все пак потребителя закупил сайта след няколко дни да се бори с още няколко колеги за едни и същи думи.
-Сайта е на почти месец не съм слагал аналитикс,просто не го ползвам от доста време вече,но съм добавил друг брояч от wp plugin
На сайта също все още не е добавян adsense защото все пак е нов и не му е правено никакво сео за да се класира добре,дори и в социалки не са добавени статиите.
-Иначе за последните 2 седмици има към 150 посещения,но са от къде ли не какви ли не ботове са минали през сайта :)

Не споделям по горе сайта и думите само в полза на купувача и се надявам да ме разберете :)

Поздрави

Не мисля, че някой би купил на сляпо какъвто и да е сайт. Ами ако въпросният купувач като види домейна или ключовите думи реши да се откаже и да не го взима? Или ще искаш наистина да сключите сделката на тъмно? За мен това просто не е приемливо.

Колега пакетите с ключовите думи примерно се продават така продава се целият пакет с думите и това е тези думи за това са подбирани и горе съм посочил информация за тях освен самите думи де,но мога да кажа че не са нещо от сорта на животни или сезони,тип продукти са все пак и също така стават и за Affilate към amazon.
Но просто това е като пакет с ключовите думи само че тук вече има добавени няколко малки статии + закупен стар домейн.И съм посочил информация за всичко :)

Поздрави

Понеже съм забравил да посоча, става въпрос за сайт на английски език :)

Поздрави

Нова снимка на някой подобрения в класиранията + снимка от брояча който съм поставил на блога.
dumite 05.jpg
broia4.jpg

Поздрави

Статии са писани от... ?
Въпрос за качество. Не за конкретен човек

Блога е продаден вече може да се локва :)

Горе