Здравейте продавам едно малко блогче на тематика-Дом,Интериор.
Блога е с 15 статии като всяка статия е насочена към дадена ключова дума която лично съм подбрал за лесна конкуренция в SERP,доста рекламодатели и добра цена на клик.
Статиите са кратки обаче минимума е 300 думи в статия.
Малко повече информация относно домейна.
Постарах се да взема по стар домейн който съдържа кратка дума от самата тема на блога.
PR 2 е .
Има минимум 1000 twitter retweet,300 facebook споделяния и страница с 500 фена от addmefast.
Няма да дам линк на сайта защото вече бях свидетел на това как имаше недложелатели към един подобен сайт на колега от форума който го сподели.
А и все пак няма нещо кой знае какво за гледане, просто обикновен WP с добавени статии в него.
Прилагам и някой класирания на сайта по дадени думи.
А това е информация за класираните думи
Това е информация за думите по които са писани статиите.
Ето и конкуренцията на няколко от думите по които е писано.
Това е за думи с търсения 9,900/12,100/1,900
И снимка че сайта не е баннат от Adsense.
Цена 45 долара.
Плащане-PP/EPAY
Блога е с 15 статии като всяка статия е насочена към дадена ключова дума която лично съм подбрал за лесна конкуренция в SERP,доста рекламодатели и добра цена на клик.
Статиите са кратки обаче минимума е 300 думи в статия.
Малко повече информация относно домейна.
Постарах се да взема по стар домейн който съдържа кратка дума от самата тема на блога.
PR 2 е .
Има минимум 1000 twitter retweet,300 facebook споделяния и страница с 500 фена от addmefast.
Няма да дам линк на сайта защото вече бях свидетел на това как имаше недложелатели към един подобен сайт на колега от форума който го сподели.
А и все пак няма нещо кой знае какво за гледане, просто обикновен WP с добавени статии в него.
Прилагам и някой класирания на сайта по дадени думи.
А това е информация за класираните думи
Това е информация за думите по които са писани статиите.
Ето и конкуренцията на няколко от думите по които е писано.
Това е за думи с търсения 9,900/12,100/1,900
И снимка че сайта не е баннат от Adsense.
Цена 45 долара.
Плащане-PP/EPAY