Първо работа да "насвяткаш" добро съдържание. Рекламите ПОСЛЕ.Moko каза:в смисъл искам да насвяткам гугъл рекламки и може би още 1 банер..
А доколкото чета WordPress не го позволяват
Сега ще прегледам и другия сайт, мерси !
Кой букмейкър ... и какви комисионни дават ?Moko каза:Митака е адски прав... Блога е сайт за кратка информация доколкото знам... Хубаво е ако се ъпдейтва всеки ден... Трябва да му измисля тема :| А щом ще ми го трият заради реклами, по-добре да не слагам въобще ... Но все пак може и да рискувам с банер на един букмейкър..
Довечера ще потвърдя регистрацията в WorldPress ;Р ...
Дано не ми затрият банера )
http://212.116.157.186/wordpress
темата дето що годе най я разбирам е футбола.. Туй ми е специалността така да се каже.. Няма да е проблем за мен да пускам новини и прогнози всеки ден в блога... Въпроса е дали ще има хора, които ще го четат! Не мислиш ли ... Ще имам за цел да съм сред първите, то е ясно .. (макар да е невъзможно.. ама нали надеждата умираше първа.. кво беше там )Митака каза:Имам търпение, но това, което ти казвам, е имай цел. Блогвай на такава тема, от каквато се интересуваш и в която имаш достатъчно количество знания.
Преди да инвестираш в каквото и да било - просто седни над един празен лист и напиши: "Интересувам се от това, това и това." Избери една тема, размисли как ще блогваш, в какви категории и почвай.