И какъв е смисъла от това? Едва ли ще накараш някой да си спре ад блокъра, по-скоро няма да ти отваря повече сайта.
Да не го отваря. За повечето си сайтове отделям по 1 час за всяка публикация и не ми трябват хора, които са неблагодарни за ценната информация, която им предоставям. С тях и без тях е едно и също. За какво ми е трафик, който не носи печалби?
Така е, но хората не го разбират по този начин. За тях рекламите са нещо досадно, те не смятат, че с тях ти помагат. По-добре е да се намери някакво решение, с което тези потребители да се "използват" отколкото да се гонят. Няма ли някакъв начин за друг тип реклами, които ад блокъра не блокира, да се показват на тези потребители?
Да не го отваря.
Това въобще не е добра идея, напротив - безумие е, но сайта си е твой и ти си правиш с него каквото искаш.
Пак се изказваш като последна инстанция без да си наясно какъв е случая.
Ако сайта е уникален и посетителя не може да намери другаде същата услуга или информация дали е безумие да поискаш да си спре адблокера?
Виждал си един мой сайт, защо пишеш глупости? Къде видя:Ако не ти харесва мнението ми си е изцяло твой проблем, не мой. А пък точно по този случай си знам всичко което ми е нужно. Неведнъж съм казвал - аз мога да печеля от това и не ме интересува вие какво мислите, ако ще и 100% от посетителите на сайтовете ми да имат адблокер - аз пак ще печеля, проблема е във вас, в калпавите ви сайтове, в спаменето на идиотските, гадни реклами, в разните попъпи и други простотии и в липсата на креативност и идеи. Сами изгонихте посетителите на сайтовете си.
И ти ли точно, с твоя умрял сайт дето зарежда 5 секунди ще казваш, че имаме смотани сайтовев калпавите ви сайтове, в спаменето на идиотските, гадни реклами, в разните попъпи и други простотии и в липсата на креативност и идеи
Пак пълни глупости, пишеш наизуст само, липсата на опит си казва думата тук - пълен теоритик.Конкретно на въпроса ти:
Да, безумие е, лоша идея е. Винаги може да се измисли как да се спечели, ако не можеш да измислиш - проблема е в теб, не в посетителя на сайта, че иска да влезе в читав сайт и да прочете важната за него информация, без да е атакуван от разни рекламни простотии, от които не може да разбере кое е текст на статията и кое - реклама.
си е твой проблем.без да е атакуван от разни рекламни простотии, от които не може да разбере кое е текст на статията и кое - реклама
не може да разбере кое е текст на статията и кое - реклама
Странник продаде ли уникалния си сайт за 2800 лева ? Може ли с подобен сайт да пишеш все още и да правиш мнения ала гуру ?
uphero - "умрял" или не, аз си печеля достатъчно от сайта, и не, нямам предвид твоя сайт.
Бърни - печеливш сайт се продава много трудно, не всеки може да си го позволи. И не, сайта не го продавам за 2 800, а за много повече. А пък ако реша да продам и бизнеса заедно със сайта, сумата става десетцифрена.
Впрочем, давате ми добра идея и една от следващите статии които ще направя е да посъветвам всички мои читатели да ползват адблокери.
сумата става десетцифрена.