Обзалагам се, че ако сложим 10 хилки на масата с redrum, ще са първите 10к в кеш, които си виждал на едно място събрани Айде и ти да спреш да се излагаш, че темата стана от проблем в трагикомедия.
Имаш чаровна усмивка и много въображение признавам , но няма да те правя още по смешен нямам излишно време да ти отделям повече от това , което получи Какво съм виждал ,аз не можеш да знаеш няма да си меря п*шката не искам да нагрубявам никой и да показвам , колко съм и аз от България
Бъдете живи и здрави и всичко най - хубаво и не забравяйте , че не сте само вие на тоя свят и не сте най умните Не може винаги да знаеш всичко , изразих на човека в темата , от какво най вероятно му е проблема , тъй като имах същия ! Като не знаете достатъчно можете да подминете коментарите си не е нужно на всяка манджа да слагате мирудийка
Да ти дам , ако искаш 1 домейн редиректни го към твой да видим резултата Айде със здраве нямам време за подобни комуникации Поздрави
А дали Фейсбук не те банват по IP? Тогава колкото и домейни да смениш, все тая.
Ако азпочнете да си правите труда да четете , какво пишат хората ще видиш , че в по горните си постове поне 2 пъти отбелязвам ,че смених 3 домейна и като ги редиректна и пак са блокирани и накрая си качих същата база данни всичко същото просто новия домейн беше пуснат без редирект а изцяло нов сайт И ЗАПОЧНАХ ЯКИЯ СПАМ и нямаше проблеми и няма до ден днешен ! Другото , което Айпи адреса ми мога да го направя от , която една страна искам , също и без проксита пак ми сменя адреса през известно време единственно по мак адрес можеха да ме блокират , което ПАК е невъзможно , защото нямаше да имам отново работещ сайт , както споменах ! Относно сладура по горе толкова си смешен , че не заслужаваш дори да отговарям под твоя пост виждам ,че си доста ограничен и грешиш , че имам свободно време А относно за теб нямам и секунда Всичко хубаво ще отстъпя , като леко възпитан човек няма да си прося псувните , като някои хора ! Хубава вечер на всички !