Богата България!

От: Богата България!

От ракията ли, от тревата ли (която ни в клин ни в ръкав от време на време предписваш на събеседниците си) от кое незнам - ама си и нагъл. Не отстъпваш, а инат като магаре... Може ли друго - като му кажат прост на Българина съгласява ли се - та той Велик...

Ух, че и заучени фрази. Кой ми плаща Байно :) Та мен не ме ебе за политиката, като теб. Но с разлики големи - не ги хейтя - невидими са за мен. :)

Дай един пейпал и си кажи цената. Да ти даря един спокоен ден че склерозата те хвана.
А ако закъсаш драсни едно лично, както казах на приятелчето ти - ще ти намерим нещичко.

Аналната фея се яви :) Станишче, нали ти казах че не си падам по мъже, защо пак за свирки ми намекваш ? Пуска си зоофилията и злобкай ножове :)

Прощавам им, че ни забравиха
станаха 'големи',кат'са в чужбина,
но страшното е, че ни намразиха
и взеха отечеството да проклинат
не се отнася за всички емигранти
който се разпознай, да си трай
8)

От ракията ли, от тревата ли (която ни в клин ни в ръкав от време на време предписваш на събеседниците си) от кое незнам - ама си и нагъл. Не отстъпваш, а инат като магаре... Може ли друго - като му кажат прост на Българина съгласява ли се - та той Велик...

Ух, че и заучени фрази. Кой ми плаща Байно :) Та мен не ме ебе за политиката, като теб. Но с разлики големи - не ги хейтя - невидими са за мен. :)

Дай един пейпал и си кажи цената. Да ти даря един спокоен ден че склерозата те хвана.
А ако закъсаш драсни едно лично, както казах на приятелчето ти - ще ти намерим нещичко.

:-o

Аб намали тревата 100 пъти ти казах пречи ти на реалното мислене!

http://en.wikipedia.org/wiki/Useful_idiot - @uni-web - това е специално за теб.

Алан Форт е клиничен случай, но за теб още има шанс. Не бъди полезен идиот. Чети, мисли и тогава коментирай. Недей да плямпаш първото нещо дето ти дойде наум.

Тази страна е разорена от комунистическата диктатура. Докато целия народ не признае тази историческа истина не можем да продължим напред и винаги ще бъдем най-бедната страна и все някой друг ще ни е виновен. И това не е някаква тайна. Има го в новата история на България.

Тази страна е разорена от комунистическата диктатура

Да, страхотна бедност е било тогава, хората едвам са си купували хляб, пълен разврат по училищата, наркотици, монополисти, пари за гориво не са имали, едвам са се мъчили с мизерни пенсии, не са ходили на почивка ..... Oxx чакай малко, то май това е вмомента... - ЕЙ ТАКАВА ДИКТАТУРА ДА ИМА НЯКОЙ... пък нека е диктатура, пък тогава ако е диктатура, сега е ГЕНОЦИД срещу народа, пък после ходи обяснявай на демократите и на новите братя кое как стои и що е то социализъм, ама те си знаят с техния див капитализъм, който отрича човека и слага на пиадестал кинтите и монополистите - едно консуматорско общество и цял живот си зависим.

Ако имаш топки @Max, пусни 1 тема за соца и капитализма да обсъдим там, че тук разводнихме както винаги нещата.

http://en.wikipedia.org/wiki/Useful_idiot - @uni-web - това е специално за теб.

Алан Форт е клиничен случай, но за теб още има шанс. Не бъди полезен идиот. Чети, мисли и тогава коментирай. Недей да плямпаш първото нещо дето ти дойде наум.

Тази страна е разорена от комунистическата диктатура. Докато целия народ не признае тази историческа истина не можем да продължим напред и винаги ще бъдем най-бедната страна и все някой друг ще ни е виновен. И това не е някаква тайна. Има го в новата история на България.

Изобщо не си прави труда да пишеш - каузата е изгубена, е гледай какво става няма и минута след поста ти.
Иначе на прав път си, подкрепям мнението ти безрезервно. То всеки ден, всеки нов им го казва - но ефект няма :)
Егото е в екстаз, задоволяват се четкайки се един друг, опитващи се да набиват морал (Мислейки си че го имат, на фона на епичния Ганевизъм който лъха от мрежата даже.)

Аз бях до тук с тия индивиди, Българи ама "Пра"...

@AlanFort - то хляб и по времето на Хитлер е имало, и тогава е имало дисциплина и тогава са ходили на почивка... Дай да върнем ония славни времена тогава. Поне нацистите са избивали основно чуждото население, а комунистите собственото. Има няма 150 милиона.

@AlanFort - то хляб и по времето на Хитлер е имало, и тогава е имало дисциплина и тогава са ходили на почивка... Дай да върнем ония славни времена тогава. Поне нацистите са избивали основно чуждото население, а комунистите собственото. Има няма 150 милиона.
Фашизъма пък е нещо супер изродено ( урудено ) - да го върнем, да стане като Италия по времето на Мусолини - да видиш как са измирали от глад - било е нещо като всичко отрицателното от соц времето + дивия капитализъм - иди прочети от тоя строй колко са умрели от глад и как не са имали хляб да ядат.

Да, фашизма е нещо отвратително. Комунизма е в пъти по-зле. Национал-социализма също.

А капитализъм+ демокрация е нещото, което прави САЩ и ЕС най-добрите места за живеене в цял свят.

А капитализъм+ демокрация е нещото, което прави САЩ и ЕС най-добрите места за живеене в цял свят.
Объркал си се, в голяма грешка си, американците как няма да е най-добре в тяхната си страна, като запалиха и объркаха целия свят да и иб* майката. ЕС нали виждаш как се държат с послушниците си като нас - само ни вземат всичко и нищо не дават - сиреч доят ни както си искат. Станахме колония на Америка, а те ни продадоха на Турците вмомента.
Надявай се европата и новите ти братя да те оправят, по- споро сексуално може да ти оправят халката.

Може да не ти изнася, но фактите са си факти. Хората бягат от развития комунизъм, към развития капитализъм.

Като добър комунист веднага като те притиснат с факти отиваш на лични напатки. Явно много те боли като трябва да признаеш очевидното.

Аналната фея се яви :) Станишче, нали ти казах че не си падам по мъже, защо пак за свирки ми намекваш ? Пуска си зоофилията и злобкай ножове :)
Леко вмятане на мнение, ни в клин, на в ръкав.
Монев, какво добро и възпитано момче беше, като се появи тук - обноски, културно водене на диалог. Сега блъскаш ругатни като подпийнал мандраджия:rolleyes:

От: От: Богата България!

Леко вмятане на мнение, ни в клин, на в ръкав.
Монев, какво добро и възпитано момче беше, като се появи тук - обноски, културно водене на диалог. Сега блъскаш ругатни като подпийнал мандраджия:rolleyes:

Еееми нормално бре. Дойде при идиоти - идиот стана :)
Това е положението - гледайте си първо по собствените паници, па после се оглеждайте у другите

Валдес, защо си говориш сам? :lol:

Тука изперкването е тотално, така че всеки си говори сам :D

Иначе, аз не съм той, той не е той, аз не съм аз, той не е аз, ние не сте вие, аз не съм те, ние не сме той, вие не сте аз, аз не сме вие, той не е вие, те не са вие и таааак далеее, а и ТИ не си ТИ :lol::lol::lol:

Валдес, защо си говориш сам? :lol:
ъъъъъ? Я пак, че не разбрах. Да не си пребозал с линкбилдинга?:)

Горе