От: Бойковата заплата малка, дига я 3 пъти.
И понеже тоя бокл** монеф ми е изключително несимпатичен, даже както казах, не виждам смисъл защо е жив и защо живее, ще ви цитирам какво е писал преди време, да не си помислите, че е
някой СУПЕР БИЗНЕСМяН в АНГЛИЯ
Тук се оцелява приятелю... ОЦЕЛЯВА!
Нямаш собственост, дискриминиран си, налага се да работиш най-долната работа (заради това че си емигрант) за дребни пари и то нелегално, защото и документи не се издават...
А има БЪлгари и Българи, сещаш се, никой не ти удря рамо - само клюмат глави и се тюхкат - успокояват те, ами на той живота такъв, това онакова, И от роднини вече да се пазиш... брат брата колил от много време, не от днес.
Тук разбираме, че робува на англичаните, а пък в следващия абзац разбираме защо мрази България и българите - един бокл** ( монеф ) среща друг боклук - и двамата емигранти - другия бокл** не помогнал на монеф и го врътва някак си - и монеф се комплексира и всичките българи му виновни.
Продължаваме!
Тук е семейството ми (родители), харесвам града все още, а и не мога да се махна по простата причина че ме дискриминират и хулят... не мога да къртя по цял ден на работа (някаква шибана ест.), да плащам данъци и да просперирам. Не мога да склоня глава и да си ида като пребит пе****ст, на света не му дреме за Гордостта ми, но на Мен да...
Човека просто не е наред, аз за какво казвам, че тоя няма смисъл да живее, само простотии ръси
Много са парите наистина, но на фона на 300 паунда на месец за квартира: 12 x 300 = 3600 за година (мога да кандидатствам за правителствен съпорт, отпускат финансова помощ за студенти на пловин раб. ден), 51 седмици по 18.80 (транспортни разходи, само предвидени) = 1000 (-30%), още разни намаления тук там, удряйки чертата излиза че половината от заема го избивам от намаления, без да слагам и евентуална стипендия която може би ще акумулирам.
БИЗНЕСМЕН НА ПОМОЩИ -
В ДРУГА ТЕМА СПЕЦИАЛНО МИ НАТЯКВАШЕ КАКЪВ БИЗНЕСМЕНС Е И КАК АЗ ЪМ НИКОЙ И КАКЪВ ПРЕДПРИЕМАЧ, ИНВЕСТИТОР - В ЗЛАТО ЩЯЛ ДА ИНВЕСТИРА - МАМА ТИ ДА И** И БОКЛ**, НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ В АНГЛИЯ ЖИВЕЕШ! - СМЕТКИ ЩЕ МИ ГРАДИШ ВЪЗ ОСНОВА НА ТОВА КОЛКО ПОМОЩИ ЩЕ ВЗЕМЕШ - НА UNI-WEB ЩЕ МУ ВИКАШ, ЧЕ БИЛ ПО-ЗЛЕ ОТ ЦИГАНИТЕ - ТИ СИ ТИПИЧЕН ЦИГАНИН ЗА БЪЛГАРИЯ, САМО ЧЕ В АНГЛИЯ - ЖИВЕЕШ ОТ ПОМОЩИ,А СЕ ИМАШ ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАС???????
На мен ми харесва средата тук, макар да не се вписвам в графата - Програмист и прочие, ми е добре че се заобиколих с хора като Вас.
Определено начинът ми на мислене се променя с всеки изминал ден.
Изградил съм си мнение за повечето от редовните, рядко пиша но се радвам че Вие го правите. Правите ме по добър.
Следя много теми и прекарвам по няколко часа във форума в четене.
Започнах да виждам зад невидимата бариера която е била винаги около мен.
Та, не е трудно да се промени човек. Просто трябва да промени заобикалящата го среда.
Ти хич не се вписваш, в първа и 2ра страница от темата уж нямаше да пишеш повече, като гледам още пишеш.
Де бе, най-интелигентните направо Българите.
Нашият микрокосмос е Велик.
Голяма мода е да се слага "най" пред всичко с което свързан БЪлгарина.
Комплексар, изчетох ти над 30 мнения, няма такова комплексирано копеле като тебе, кой знае що за живот живееш, циганин живеещ с помощи.
Такъв от който няма да се оплаква Българина не съществува.
Тук монеф го хванах в чиста алкохолна еуфория - преди малко каза, че навсякъде се оплаквали от управляващите , пък преди няколко месеца писал, че БЪЛГАРИНА се оплаквал само - чета ти мненията и разбирам, че определено не си добре психически.
Стигнах до 5-та страница
http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=1976375&pp=&page=5
и ме заболя главата - тоя или има психични проблеми или пише тея работи като е много пиян.
И ще ми викаш на мен ли, че нищо не става от мен а , бокл** универсален на социални помощи в Англия - мизерник такъв , аз сам се изхранвам - разходи, електричество, храна, всичко сам си осигурявам и то от интернет дейността ми - кой е боклука и мизерника сега а? Мама ти да ***, ходи да се редиш за помощи мизерник такъв, ще пишеш глупости, аз съм бил никой, ти много голям ли си бе? Живееш на помощи в англия, голям аристократ, ние сме много зле а?