От: Бойкот на easytrader
dancho, наблюдавам мненията ти и темите, които пускаш и забелязах, че всичките са свързани с EastyTrader. Нима е нормално това?
Смяташ ли че големите партньори ще бойкотират или само тези, които нямат трафик???
Живеем в пазарна икономика и всеки решава, как да прави бизнес. Дали е правилна политиката на EasyTrader или не, ще покаже времето.
Процесите които се крият зад думата "време" в случая това са действията на хората т.е ние.
Не ми харесват такива преднамерени или непреднамерени внушения, че нямаме контрол над съдбата си.
Напротив, стига да спрем да се вслушваме в обезсърчаващи приказки и имаме общи интереси и се обединим, промяната може да стане реалност.
И мен не ме кефят ET - много арогантно отношения показаха в тоя случая където поискаха имейла или какво беше на някакъв човек, че да го изгонят, за дето ги критикуваше. Това в реалния живот значи все едно да те заплашат със физическа разправа, или направо да ти хвърлят един бой.
За това дали вървят по стъпките на големите афф - ами и да, и не. По-скоро не с тези трафик 0.02 милистотинки на клик.
А и какво всички са се хванали да гледат как е на запад, да не би това да е единственият правилен път на развитие? Гледайте американската икономика... китайците вече съжаляват, че са следвали сляпо американската система.
Както и да е.
Аз лично преди 2 седмици се отказах от услугите на ET, и минах на адсенс. За сега парите са същите горе-долу, като в определени ниши са повече, в други по-малко.
Това което не ме кефи в действията ти Изида, мен лично, е че за пореден път се месиш в работите на другите. Това си е инициатива на човека и има хора които го подкрепят. Т.е след като не си заинтересувана можеше и да не пишеш тук, опитвайки се да поливаш инициативата му със студена вода.
А и имаш пристрастно отношение към ЕТ, както си личи от постовете ти. Не казвам, че работиш за тях, но след като ти дават залъка ти ги защитаваш, да не би да им стане нещо и да спре кранчето към теб.
Моят съвет е поеми малко риск, застани на наша страна за да правиш повече пари накрая.
"Няма промяна без огън" :twisted: