От: Бой гробарите с яйца здраво
ВМРО трупат точки
:clap:
ПП: Виж публиката какви знамена вееше и ще ти стане ясно защо точно по него!
Виж мойто момче колко си необразован, чакай да те образовам малко. ВМРО са на хранилката на БСП. Всяка партия може да си викне хората да идат там, където е бареков, както направиха ВМРО с Джамбазки и си викнаха хората -нормално. Хвалиш ги, но не знаеш, че са при моите хора на хранилка - в БСП виж като не си запознат, как ще хванеш да харесаш моите хора от БСП, които така не навиждаш? На тебе малкия съм ти казал да се интересуваш от политика, че тогава да коментираш.
Интересното е обаче, че ГРОБАРИТЕ във форума както винаги, не обсъждат това, което се случва във видеото, а обсъждат Бареков какъв бил - типично за ГРОБАРИТЕ - както бойко обсъжда дали го записвали в кенефите, а не говори за записите и как от СРС-тата става ясно, че има извършени няколко престъпления. Големи сте мъжкари, нямам думи. Бягате като тоя идиот от ГЕРБ, ей така ще бягате и на изборите.
иначе готино минаха тука по морето ВМРО - познайте с какви националистичеки "мизерни коли" - лейд крузери, крайслери, X6-тици, бентли имаше, мерцедеси S класа, x5-ици... Абе направо националисти : ) , но те са хора на БСП - запомнете го от мен, че да не стане като Г0Гиту ( малкото дИтенце, което не следи политиката, но иначе умее да я "дискутира" като много други) - той така вижте само храни БСП, пък не знае, че Джамбазки е пръв приятел с Мая Манолова и попринцип ВМРО са на хранилка в БСП.
Абе Гоги и какво? Хареса ВМРО, а не знаеш, че те са при моите хора на хранилката? Че ти постоянно храниш БСП, че за всичко са виновни те!
БОЙКО НЕВИНЕН
БОЙКО МЪДРЕЦ
БОЙКО ДОКТОР НА НАУКИТЕ
БОЙКО ФУТБОЛИСТ
БОЙКО УМНИК
БОЙКО МЪЖ НА ГОДИНАТА
БОЙКО НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ - НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕ ЧЕТЕ, НЕ ГЛЕДА, НЕ СЛУША!!! ( освен ако не му изнася)
В България всеки като г0гиту ( дитенцетУ малко ) тръгнал да обсъжда и коментира политикат,а при положение, че не я следи? Аз защо си мълча във спорта и футбола? Защото не го следя. Като не следите политиката, просто не коментирайте, че се излагате като г0гитУ. Храни БСП постоянно, Станишев му виновен на Г0гитУ за мизерията, ама обича ВМРО.
Това е като да нареждаш ГЕРБ и да защитаваш РЗС.