Бунта в Харманли - падението на куртизанките

Щом Халваджиян, който също беше защитник на "бежанците" и е потомък на такива, се изказа, че тия в Харманли са престъпници, няма какво повече да се говори по темата. Сирийците са доста над нивото на всички останали от арабския свят, но сирийски бежанци в България почти няма. По-голямата част са афганистанци, пакистанци и разни такива маймуняци.
 
Самите интегрирани сирийци се изказват против тия австралопитеци.
 
Как по-точно са задържани на сила, след като лагерът е от отворен тип или поне беше от отворен тип? Нали се сещаш, че сръбските граничари като ги хванат и ни ги връщат обратно. А булгаристанка си ти, ма още трябва да те бият докато те любят, барем ти дойде малко акъл в киферицата.
Браво! Почувства ли се голям мъж?
 
Поменете момчета и момичета, Русия винаги е константа, това си го забийте в главата и не го забравяйте никога.
 
Е, поне едно нещо научихме :) Историята не е свършила и човечеството не е достигнало до финалният си стадий на развитие, както преди време г-н Фукуяма твърдеше. В следващите 5-10 години ни чакат големи събития, след които няма да можем да познаем Европа. Преди време един от асистентите ми каза, че независимо дали ни харесва, или не, политическият модел в Европа ще премине към "десни и консервативни авторитарни режими". Предполагам, че е бил прав. Друг вариант е в следващото десетилетие континента да попадне в състояние на перманентен хаос, кървища и въобще нещо от порядъка на Близкия изток или Африка. Което е нормално, защото идващите "бежанци" носят със себе си своята специфична култура и цивилизационен код. Хиляди души биха се претопили сред коренното население, възприемайки неговите привички и култура. Множеството милиони, които нахлуват сега, са млади, агресивни, пасионарни, необразовани и съзнателно или не, ще се опитат да наложат своето. Класически сценарий - бедните, гладни и прости помитат богатите, залинели, цивилизовани и загубили колективните си инстинкти за оцеляване.

Харманли е само началото, "основното ястие" тепърва предстои :)
 
Какво по-различно ще стане?
Егати безгръбначнаъта нация..Я да се пробват да го правят това в майка Русия...
 
Я да се пробват да го правят това в майка Русия.
Да вадя ли апокрифите - колко хиляди руснаци бяха изклани точно като прасета за Коледа от чеченците?
Ако на оградата на една къща са провесени човешки черва, то какво означава този сигнал? ;)

Едно стадо, като остане без бик, кравите стават лесна плячка на който ги пожелае.
Европа се ръководи от крава, бици няма, какви други резултати да се очакват, освен яко ръфане на мръвки.
На тези в приюта, дето толкова искат да идат в Сърбия и не могат да разберат, че това вече не става, им трябваше малко къпане:
1. Когато те наплюват (намокрят), ти показват, че не те вземат на сериозно и те пренебрегват;
2. Когато си вир вода мокър, е доста трудно да се ежиш и да хвърляш камъни.
Всичко е психология, но както каза Цв.Цв. в НС - нещата са политически и никакви психологически методи не могат да се прилагат.
Затова ще гинат полицаи и цивилни, а нашествениците ще вилнеят.
 
Относно Русия:
Тя си има своето място и роля и ще ѝ се наложи пак да освобождава България.
Няма да е скоро, но дано не е след 500 години.
 
Някакъв мелез идва и обяснява, че нацията ти е безгръбначна, а ти вместо да го изтриеш му отговаряш с някаква глупост и емотиконки с намигане. Ти нормален ли си?
И на мен ми се струва неадекватен и в други теми, но нали е шефче и не съм го коментирал
 
Това е много добре изигран цирк, няма нищо общо с проблема с бежанците, просто го използват за трупане на рейтинг. Приют от отворен тип изведнъж го затваряш, какво очакваш да стане? Полицията меко казано "неадекватна" водното оръдие няма вода... 1+1. Тоя "бунт" може да се приключи за 15мин. В момента се гласува бюджета, сменя се властта, преразпределят се "порциите". Тези диверсии ги учат в Симеоново още.
 
Еми да в БГ има над 130 000 ловци, сериозна сила, въоръжени хора, обучени да боравят с оръжие.
Много е важно тези хора да са спокойни.
Армията са грубо 24 000
Полиция малко над 60 000 или по точно общ щатен брой 61 170 вкл. жандармерия, гранична полиция, пожарна, ...
 
Политиката е "сам се оправяш"
Имаш здравни осигуровки, ама сам се оправяш, щото търсиш познати или специалисти и си плащаш
Имаш пенсионни осигуровки, но пак сам се оправяш, щото като гледам бащата взе двеста лева пенсия за четирдесет години трудов стаж и си плаща тока и водата с тях, а за да живее се оправя сам
Няма да се учудя и с тази криза с пришълците пак да се оправяме сами, ама няма да е по европейски и хелзински
Колко пъти хората от Харманли протестираха, някой чу ли ги? Едва когато напрежението ескалира започнаха да се вземат някакви мерки
 
Политиката е "сам се оправяш"
Имаш здравни осигуровки, ама сам се оправяш, щото търсиш познати или специалисти и си плащаш
Имаш пенсионни осигуровки, но пак сам се оправяш, щото като гледам бащата взе двеста лева пенсия за четирдесет години трудов стаж и си плаща тока и водата с тях, а за да живее се оправя сам
Няма да се учудя и с тази криза с пришълците пак да се оправяме сами, ама няма да е по европейски и хелзински
Колко пъти хората от Харманли протестираха, някой чу ли ги? Едва когато напрежението ескалира започнаха да се вземат някакви мерки

Щом хората ще се оправят сами, има само едно решение
rgh1480248070d.jpg
 
Защитниците на тези май не са минавали покрай Лъвов мост. Това не са хора бягащи от войната. Това са млади, здрави, силни 20-30 годишни мъже. Те не са бежанци, а икономически емигранти. Цели семейства готови да приемат българските нрави и да запишат децата си на училище, да се впишат максимално в обществото, да си купят къща и да заживеят тук са добри дошли, стига да са краен брой, но тези младежи ме притесняват.
 

Горе