Websolut
Well-Known Member
Не ми хвалете държава в която не можеш да се изплюеш спокойно на тротоара, това е нехракатерно за азиатците, в Китай примерно е нормално да мляскаш и да се оригваш в заведение за хранене, също така спокойно можеш и да се изплюеш на земята, без никой дори да ти обърне внимание, ако настъпиш случайно някой в градския транспорт не е необходимо да му се извиняваш той е свикнал, а и така е прието, там ли имаше така наречените бутачи за метрото - засилват се и набутват народа навътре, а на излизане спокойно можеш да изръгаш някой в ребрата, ако го помолиш да се дръпне няма да стане
Не може вчера да си слязъл от дървото и днес да си в суперцивилизован, факт е че тези държави се развиват с много бързи темпове, толкова бързо, че не могат да разберат какво става и това се дължи според мен отчасти на това, че са като един голям мравуняк, просто такава им е природата...
Не може вчера да си слязъл от дървото и днес да си в суперцивилизован, факт е че тези държави се развиват с много бързи темпове, толкова бързо, че не могат да разберат какво става и това се дължи според мен отчасти на това, че са като един голям мравуняк, просто такава им е природата...
Последно редактирано: