Ти знаеш ли какво и колко злато има там и за какво става въпрос??
А ти? (Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.)
Не знам дали сме най-бедните или най-богатите , но определено сме най-мрънкащите. Всеки се оплаква от нещо и недоволства за какво ли не. Гледайте малко по-позитивно на нещата. Ще порзвучи малко банално , но пазете си здравето , всичко друго е на заден план.
Не мога да приема, че България е с "едно от най-големите находища на злато в света". Това просто не е вярно.
Също така не са верни и официалните данни за заплатите. Сигурно само около 5 процента от българите в частните фирми ги осигуряват и имат подписан договор на реалната си заплата. А официалните данни ги извличат от тия фалшиви договори.
Знам, че много хора живеят зле. Но в момента в цял свят много хора живеят зле.
Разбира се - не ме разбирайте погрешно. Много по - спокойно се живее на запад и много повече пари се изкарват. В това няма спор. Много идиоти има в сегашния кабинет. С това също не бих посмял да споря. Но нека гледаме реално на нещата. Стига сме се изкарвали по - зле и отколкото сме.
Някой знае ли как се добива злато в тази мина??
Имам приятел който работи там - чужденец - копат се камъни и се товарят на влака, от там за Бургас, от там се товари на кораби и от там за Африка, защото само там могат да извлекат злато от тия камъни, защото е много вреден процеса. Тука реално никой не е виждал злато в тая мина. От 1 тон камък се извличат няколко грама злато ... ебем ти и най-голямото находище в Европа ...
Ама форумните разбирачи да си драскат глупости колкото си искат ...
Добре бе човек не споря, но и ти се съгласи с мен. Защо даваме на други да ни го вземат като можем да си го вземаме ние.
Абе това което съм гледал по Дискавъри или Нат. Гео. кви златни мини - ебаси и съоръженията чудовищни съоръжения - особенно рафинерията дето ги разделя - то само 1 камион от Катерпилър няколко км магистрала ще излезе Големи инвестции за проучване се фърлят, трябва си силни традиции в този бизнес, а нашите фирми са малки и забрави се справят. А на д-вно ниво си трябва яко мисъл и кинти иначе знаем кво става с големи прокети ...
Май се отплесвам от същността на темата, но има най-различни българи - и бедни, и богати, и средни, по различни причини и с различни способности. Животът е шарен като знаме от гей-парад.Българите богати или бедни?