redrum
Well-Known Member
От: България|Политика 10.02.2012 12:36| Новини50| Новини4013 0 БСП и ДСБ срещу
Прочети го добре:
Военният министър Аню Ангелов е бил информиран от бившия областен управител на Хасково Румен Данев през декември 2010 година за пропадналата стена на язовир „Иваново“ и за потенциалната опасност от наводнение на селата Бисер и Иваново.
Това става ясно от писмо до министъра на отбраната с дата 6 декември 2010 г., подписано от Румен Данев.
И за да го разбереш ще го уголемя - има подаден сигнал (виж документа по-горе) преди две години за този конкретен язовир и неговите проблеми. Имали са две години да реагират, но не са го направили, следователно са виновни. Не става въпрос за "да оправят цялата държава", а за конкретен сигнал, на който не е реагирано. Това престъпно бездействие е виновно за трагедията.
Ха сега кажи, ама честно и взимайки предвид горния документ, г-н Аню трябва ли да си подаде оставката или не?
Е като не е за раздаване - да ги оставят да умрат ли?
И пак, да твърдиш, че ГЕРБ управляват, следователно те са отговорни си е чисто безумие - сега ако правителството подаде оставка и аз дойда на власт - утре като падне някоя стена аз ли ще съм отговорен? И аз да подам оставка? Логично ли ви се струва?
След като това нещо не е следствие само на последните 2 години - а на десетилетия назад? Ако е било реалистично за 2 години да може да се оправи цялата държава - и те не са я оправили - тогава ок - да подават оставки. Но в противен случай искането на оставки не е нищо повече от гнусен политически ПР на гърба на хорската трагедия. И то да го правят точно тия помияри, дето не са си мръднали пръста за тая държава.... А сега раздават морал.
Прочети го добре:
Военният министър Аню Ангелов е бил информиран от бившия областен управител на Хасково Румен Данев през декември 2010 година за пропадналата стена на язовир „Иваново“ и за потенциалната опасност от наводнение на селата Бисер и Иваново.
Това става ясно от писмо до министъра на отбраната с дата 6 декември 2010 г., подписано от Румен Данев.
И за да го разбереш ще го уголемя - има подаден сигнал (виж документа по-горе) преди две години за този конкретен язовир и неговите проблеми. Имали са две години да реагират, но не са го направили, следователно са виновни. Не става въпрос за "да оправят цялата държава", а за конкретен сигнал, на който не е реагирано. Това престъпно бездействие е виновно за трагедията.
Ха сега кажи, ама честно и взимайки предвид горния документ, г-н Аню трябва ли да си подаде оставката или не?
Последно редактирано: