Спокойно, то при нас става отведнъж.... нема да има лека-полека, ами че се срине всичко одма
Ние от 20 години почваме на чисто. Ама нещо не се получава.А дано и по-бързо, че да почнем на чисто!
Нещо не ми се връзват нещата... А 4-тия гсм оператор ?
Ние от 20 години почваме на чисто. Ама нещо не се получава.
Ние от 20 години почваме на чисто. Ама нещо не се получава.
Няма страшно! Няма да има бизнес, няма да има влошаване - ще сме първата страна, реализирала рая на Земята. Е, икономистите ще се наложи да се преквалифицират. Подготвям курсове по градинарство - 16 часова практическа натовареност през сезона.
Вие, като пишете тука, боядисахте ли си вратите на тоалетните в бяло? А? И означихте ли на вратите каквото трябва и на каквато трябва височина, с какъвто трябва шрифт и цвят?недостатъчната защита на собствеността, тежките административни процедури, прекомерното регулиране на частните взаимоотношения.
Това става само така (трябва да се разпространи и на другите официални и неофициални европейски езици (няма да е лошо и на част от африканските)):- премахване на държавните субсидии за земеделието, железопътния транспорт, пощите;
- премахване на данък дивидент и данък наследство;
- разбиване на монопола на НЗОК;
- ускорено довършване на кадастралната карта;
- намаляване на административните структури и на заетите в администрацията;
- масово предлагане на е-услуги от администрацията и санкции за институциите и административните служители при липса на такива.
Те хубаво са педали, ама няма алтернатива на педалите По който и път да свиеме на изборите, все към дерето води. Кардинална чистка на политици трябва, но това никой не го устройва (като изключим средностатистическия българин), особено жадните за бедни образовани кадри страни от ЕС
Подписа ми.
Ама ти сериозно ли???Подписа ми.
Ама ти сериозно ли???
:lol: :lol: