Даде БВП спрямо светаПич... Каролев ми е възможно най-противния финансист след Дянков, не го спомавай дори, Дадох ти БВП спрямо ЕС сега пък друго искаш... Ами търси си ги, аз и много хора много добре помним как беше преди и какъв икономически и строителен бум имаше, пък ти като си прост като Вискяр, твоя работа, гласувай там за някой или не гласувай - истината е, че или ГЕРБ или БСП - това ще е избора, пък ти си решаваш какво управление искаш, както казах - всеки има правото да е прост. Избирай боко да те държи на каишка и да ти ибава майката и да ти спъва бизнеса по всякакъв начин, или Станишев, където да си плащаш 15 процента и да развиваш бизнес без да те рекетират и натискат = ФАКТ!!! ( по този начин като имаш бизнес внасяш пари и допринасяш за икономиката ако не знаеш и ако си мислиш, че това е СУПЕР ЛОШО ) . Тоя бизнес, който едвам съществува трябва да се оставя на мира, а не да се натиска, на мен хич не ми пречи ( и на никой нормален човек ) , че комшията ми строи хотел за 10 милиона и пере пари - важното е, че от тея 10 милиона - сума пари ще влезе в хазната, ще даде работни места, ще има въртене на пари - ЕЙ ТУЙ НЕЩО ТЪПАТА МУТРА БОЙКО БОРИСОВ ГО УБИ!!! И трябва да си МЕГА ПРОСТ за да не виждаш разликата от преди и сега!!!
Искаш, не искаш - това е положението - ИЛИ ЩЕ Е БОЙКО, ИЛИ ЩЕ Е СТАНИШЕВ - и никой друг - ХУБАВО Е ОТ СЕГА ДА СИ ПРАВИШ РАЗЛИКИТЕ И МИНУСИТЕ И ПЛЮСОВЕТЕ, АМА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ БОЙКО НЕ СЕ УЧИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, ДОКАТО БСП ОПРЕДЕЛЕНО ВИНАГИ СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, че да знаеш - или ще е мутрата, или ще е Станишев - в това съм сигурен, че няма да спориш нали?
Сега първо беше лош плоския данък - после добър - накрая ? Искаш да се махне или искаш да остане? Да не мислиш, че Станишев се е събудил една сутрин и си е казал -чакай да сложа един плосък данък на българите, а? Мисли малко!А за ученето от грешките, то Станишев иска да маха плоския данък, защото е бил грешка. Бал съм и ученето от подобни грешки, тоя човек хал хабер не разбира от макроикономика, както и 101% от привърженицте на БСП!!!
Абе не ми говори глупости - и на теб и на всички е ясно, че или ще бъде мутрата боко или ще бъде Станишев - в това няма спор.
Избирай боко да те държи на каишка и да ти ибава майката и да ти спъва бизнеса по всякакъв начин, или Станишев, където да си плащаш 15 процента и да развиваш бизнес без да те рекетират и натискат = ФАКТ!!! Ти може да гласуваш за който искаш, но това е - Или Станишев или мутрата, ако искаш и за пръмова гласувай - твоя работа.
Само глупец би предпочел да го управлява мутра замесена в наркотици и убийства и групировки и човек, който е министър председател на най-голямата партия в Европа.
Още ли чакаш ВЪЛШЕБНАТА ФЕЯ ДА ДОЙДЕ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И ДА ТИ ОПРАВИ ЖИВОТА?????
Ти си помисли и ще стигнеш до извода, че или "съсела" ще управлява или мутрата - пък си направи равносметка кой предпочиташ - така като те гледам си типичната рая - предпочиташ да ти ибават майката от рекет и изнудване и мачкане, пред това както беше преди 3 години - плащаш си 15 процента и си развиваш бизнеса и вкарваш пари в държавата - ЕЙ ЗАТУЙ ИМАШЕ ПАРИ В ДЪРЖАВАТА - ЗАЩОТО ИМАШЕ ВЪРТЕНЕ НА ПАРИ - СЕГА ТОВА ЛИПСВА - ВСЕКИ СИ КРИЕ ПАРИТЕ И ГИ СТИСКА И ЧАКА ТОЯ БОКЛУК ДА СЕ МАХНЕ И ТОГАВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИНВЕСТИРА, ЗАЩОТО КАКТО ТРЪГНЕ ДА ИНВЕСТИРА ВЕДНАГА ЩЕ МУ ПРАТЯТ ШИБАНИ ПРОВЕРКИ И ДАНЪЧНИ И ДЕСЕТКИ ОЩЕ ИНСТИТУЦИИ - ЕЙ ТОВА Е ПИЧ - И С ВСЯКА ЕДНА ДУМИЧКА СЪМ ПРАВ В ТОЯ ПОСТ. ПРЕДИ СИ ПЛАЩАШ 15% И НЕ ТИ ИДВАТ НА ПРОВЕРКА - СВЪРШВАШ СИ ИНВЕСТИЦИЯТА И ЗАПОЧВАШ ДА ПЕЧЕЛИШ => СЛЕДОВАТЕЛНО И ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ И ВКАРВАШ ПАРИ В ХАЗНАТА - ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ МЕТОД = > ЕЙ ЗАТУЙ ДОКАТО УПРАВЛЯВА ТОЯ БОКЛУК НЯМА ДА ИМА НИЩО - управлява само по начина по който знае - управлява така както управлява мафиотска структура -с натискане, ркеет, рестрикции - Е НЕ СТАВА ТАКА БОЙКО!
ПЪК ТИ МИ ГОВОРИ ЗА МАКРО И МИКРО ИКОНОМИКИ - НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ, ВСЕКИ ГЛЕДА ДА Е ПО-ДОБРЕ, ДА ИМА РАБОТА, ДА ИМА ШАНС ЗА ИНВЕСТИРАНЕ И БИЗНЕС - ПЪК ТЕЯ МАКРО /МИКРО ИКОНОМИКИ - НЯМА НУЖДА ДЯНКОВ ДА МИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СЕГА БИЛО ПО-ДОБРЕ - АЗ ГО ВИЖДАМ БЕ - ОБЯСНИХ ТИ ЗАЩО ВЕЧЕ 3 ПЪТИ.
Виждаш ли колко издишашАма пълни глупости говориш бе, чуй се само бе... няма какво да споря, последния ти пост написа куп глупости!!! ЕНП не е по-голяма, само това ще ти кажа а 2 и 3 точки = СМЕШЕН СИ.
Нищо не зависи от тебе - Или ще е Станишев или ще е боко мутрата. А ти какъв икономист си? Имам един приятел работи на бензиностанция вмомента, и той завърил ИКОНОМИКА... както хиляди всяка година, дето не знаят къде се намират. Аман от икономистчета - колко на година завършвате такава специалност? Да не би да работиш по специалността си? Айде не ми говори за такива неща.
И пак ти казах - не ми минавай с популистки методи какво си плащал ти - това хич не ме засяга.
Remind, какво мисли БСП по въпроса за демографската криза в България?
:lol: :lol:който е министър председател на най-голямата партия в Европа.
Ако това са ти изводите, и това си мислиш, то за мен нищо не си разбрал от казаните неща.Добре бе, добре, мислете каквото искате, махам си политическите подписи и аватари, да сте доволни.