От: България договори над 20% отстъпка в цената на руския газ
11-те% мисля, че отдавна влязоха в сила и загубите на Булгаргаз ги изядоха и реално намаление нямаше. И сега пак да ги броят и тях е малко ни вземат, че гроздето с чепкато го ядем. :mrgreen:
Оговорът вероятно е: За пари!
Офтопик:
Вчера гледах репортаж как се опитват да вкарат текстове за зелената енергия в закона за оръжията - наглеци от класа.
Те Април свалиха 11 процента от Р. Овч цена и явно от нея пак предопределяли и аз мисля че са 15% и кумулативно от старите цени минава номера над 20%.
Ако приемем че това е верно 405 на кубук то намалението от 520 наистина е над 20 процента.
До колкото си спомням те ни правиха 11процента по рано през година с обвързване на потока, но отстъпката е по-голяма - така че тези нови цени от до година влизат.
11-те% мисля, че отдавна влязоха в сила и загубите на Булгаргаз ги изядоха и реално намаление нямаше. И сега пак да ги броят и тях е малко ни вземат, че гроздето с чепкато го ядем. :mrgreen:
Руснаците мислят, че правителството ни нарушават европейски директиви в полза на Москва. Въпросът е ЗАЩО?
Оговорът вероятно е: За пари!
Офтопик:
Вчера гледах репортаж как се опитват да вкарат текстове за зелената енергия в закона за оръжията - наглеци от класа.