Да, чудесно е това. Особено много се кефя, като видя как бременна жена пуши. Браво! Можеш да се гордееш със себе си. :lol:
Жена пушач = все едно целуваш пепелник!
Да не говорим за пръстите и косата като хубаво поемат тютюневата миризма.... мммм
Кой каквото ще да ми казва, но е факт!
пс. Блинки, тамън ме зарадва и с антивеганското изказване ме събори. Няма пълно щастие.
Мъжка шовинистична свиня, как не те е срам да говориш така против свободата на жените?! Разбира се, че ще пушат и няма да си бръснат краката, мишниците и мустака, царството на такива задръстеняци като теб свърши, живееш в 21-ви век!Иначе и аз съм много против бременна жена да пуши, това е мега егоистично и малоумно.
Така де, ако ще си говорим истината.
Иначе и аз съм много против бременна жена да пуши, това е мега егоистично и малоумно.
Мъжка шовинистична свиня, как не те е срам да говориш така против свободата на жените?! Разбира се, че ще пушат и няма да си бръснат краката, мишниците и мустака, царството на такива задръстеняци като теб свърши, живееш в 21-ви век!
Или носиш такава шапка?Понеже знам, че мен иронизираш, мога да те уверя, че винаги съм гладко избръсната. Мислех да си пусна катинарче, но реших, че ще бъде твърде феминистко.
Мъжка шовинистична свиня, как не те е срам да говориш така против свободата на жените?! Разбира се, че ще пушат и няма да си бръснат краката, мишниците и мустака, царството на такива задръстеняци като теб свърши, живееш в 21-ви век!
Или носиш такава шапка?
Така е, съгласна съм грозно е бременна жена да пуши, но май само циганките го правят, все още. Аз нямам позната, която да е пушила, докато е бремена и кърми. После се връщат в пътя, но не и преди това.
Цигара, ама от кожените :lol:Не! Моята е огнеупорна и с отвор за цигарата.
Цигара, ама от кожените :lol:
Повечето жени се крият когато пушат бременни, това съм го виждал десетки пъти
Е как се крият пък ти си ги виждал?
Е как се крият пък ти си ги виждал?
Просто съм човек с богата обща култураНе мога да разбера, консервативен ли си или извратен? Не си ми читав, така или иначе.
:lol: Също и стресът от липсата на хероин.Аз мисля, че стресът от липсата на цигара влияе по-лошо на бебето, отколкото самата цигара.
Просто съм човек с богата обща култура
Също и стресът от липсата на хероин.