Ако търсенето на "безплатна доставка за един ден" в гъгъл е ПРОУЧВАНЕ, аз съм трамвай.
Все още твърдя, че на ПРАКТИКА няма доставка за един ден, въпреки нещата които си изкопал. МОЖЕ БИ в сащ има някакви отделни категории бизнеси които ползват услугата, но тя не е толкова масова и не е за обикновените потребители (за каквито става думи в темата).
Браво на такива които предоставят евентуална възможност за доставките за един ден, те решават търсенето от страна на такива книжни плъхове като теб които не четат между редовете - ти пишеш в тъпия гугъл: "доставка за един ден" и кликаш като идиот на първите няколко линка за да ги размахваш във форумите. Ако си такъв специалист по проучванията, не си губи времето в драскане по форумите а пиши книги за да си полезен на обществото и бъдещите поколения. Ако все пак смяташ, че това което изливаш в този форум е полезно - то от бизнес гледна точка би било по-добре да се представиш с името си
Но кой ли съм аз да се изказвам... като те видя трябва да мълча само защото най-силния ми инструмент не е гугъл.