Български бранд за дрехи

Aleks11

New Member
Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми св възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал
Самите дрехи са брандирани чрез бродерия обшивки и доста детайлно изпълнение

Според мен, отговора "недей" е адски краен и необоснован.
Същинският отговор се крие зад много други въпроси, например:
- Колко струва бизнесът, има ли стока към него?
- Ще можеш ли да се снабдяваш със стоката регулярно, издават ли фактури, ти ли определяш надценката или производителя?
- Колко свободно време имаш, готов ли си да се отдадеш цял ден на този бизнес?
- Какви познания имаш в областта, можеш ли сам да менажираш маркетинга на проекта?
- Какви са ти очакванията, имаш ли спестени пари, ако проекта не тръгне да печели скоро, трябва да си подсигурен с някакви финанси.
И още какво ли не :)

Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми св възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал
Здравейте!

Закупуването на онлайн магазин за дрехи може да е добра инвестиция, ако продуктите са качествени и имат потенциал на пазара. Ето няколко ключови въпроса:

1. Пазар и конкуренция: Има ли интерес към такива продукти? Как се отличават от конкурентите?
  2. Състояние на магазина: Има ли готова клиентска база или тепърва ще се изгражда?
  3. Продукт и брандинг: Уникални ли са дрехите и предлагат ли стойност за клиента?
  4. Финансов потенциал: Какви са текущите приходи и разходи?
  5. Развитие: Имате ли стратегия за разширяване и популяризиране?
Ако вярвате в продукта и сте готови да вложите усилия, това може да е успешна възможност. Успех!

---
https://websitepr.eu/

Здравейте!

Закупуването на онлайн магазин за дрехи може да е добра инвестиция, ако продуктите са качествени и имат потенциал на пазара. Ето няколко ключови въпроса:

1. Пазар и конкуренция: Има ли интерес към такива продукти? Как се отличават от конкурентите?
  2. Състояние на магазина: Има ли готова клиентска база или тепърва ще се изгражда?
  3. Продукт и брандинг: Уникални ли са дрехите и предлагат ли стойност за клиента?
  4. Финансов потенциал: Какви са текущите приходи и разходи?
  5. Развитие: Имате ли стратегия за разширяване и популяризиране?
Ако вярвате в продукта и сте готови да вложите усилия, това може да е успешна възможност. Успех!

---
https://websitepr.eu/
Здравейте!
1. Има интерес към този тип продукти на пазара, разбира се че има конкуренция винаги има
2. Има готова клиентска база но не е развита и има на къде да се доразвие
3. Продуктите се произвеждат от утвърден за българския пазар производител(повечето български брандове шият при него)
3.1. Абсолютно всичко се шие тук в България с качествени платове и самия бранд е проектиран да може да достави маскимално удоволствие на клиентите и приятно изживяване тъй като е обърнато доста внимание на детайлите.
4. Разхода е голям тъй като момчето е поръчал по доста бройки а не е продал толкова много доста пари е инвестирал а продажна цена е малка с актив от около 20к потенциал за двойна печалба с правилния маркетинг.
5. Да помислил съм за развитие и стратегия с рекламите да участват известни личност за които аудиторията е точно тази в която е насочен таргета на самия бранд отделно съм замислил колаборации с други български брандове с цел популяризиране и взаимопомощ

Според мен, отговора "недей" е адски краен и необоснован.
Същинският отговор се крие зад много други въпроси, например:
- Колко струва бизнесът, има ли стока към него?
- Ще можеш ли да се снабдяваш със стоката регулярно, издават ли фактури, ти ли определяш надценката или производителя?
- Колко свободно време имаш, готов ли си да се отдадеш цял ден на този бизнес?
- Какви познания имаш в областта, можеш ли сам да менажираш маркетинга на проекта?
- Какви са ти очакванията, имаш ли спестени пари, ако проекта не тръгне да печели скоро, трябва да си подсигурен с някакви финанси.
И още какво ли не :)
Здравейте!

-Бизнеса се продава за 9 к като към него стоката възлиза на 20 к на цената за която я купил
- Дрехите се шият тук в България съответно аз определям моделите и количествата,издават фактури да,аз определям надценката
- имам достъчно свободно време за да кога да движа бизнеса
-имам друг бизнес франчайз обект който ми докарва достатъчно за да покрия месечните задължения

Ти си си го решил ама питаш, скачай

пари се вижда че няма да загубиш, шанса да спечелиш е по голям, най много време да загубиш, но пък ще спечелиш опит който за бъдеще ще ти е ценен

Недей!
+1. Бизнесът е доста тегав.

Готов ли си да се конкурираш за всяка патка с големите, внасящи с контейнери от Китай и разполагащи с огромни рекламни бюджети. Повявай ми качеството и изберете българското е фактор за минимална част от клиентите.

Отговора е ДА и НЕ , зависи от бизнес плана.

Но имай едно на ум, ако го купиш сега, до пролетта няма да има кой знае какви продажби. По това време на годината е най неподхощо за влизане в такъв бизнес освен , ако нямаш опит преди това, имаш вече разработен такъв, който да помогне в продажбите или план който да не се очакват кой знае какви продажби и обороти за поне няколко месеца напред.

• Like
Реакции: colF

Горе