Български бранд за дрехи

Aleks11

New Member
Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми св възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал
Самите дрехи са брандирани чрез бродерия обшивки и доста детайлно изпълнение

Според мен, отговора "недей" е адски краен и необоснован.
Същинският отговор се крие зад много други въпроси, например:
- Колко струва бизнесът, има ли стока към него?
- Ще можеш ли да се снабдяваш със стоката регулярно, издават ли фактури, ти ли определяш надценката или производителя?
- Колко свободно време имаш, готов ли си да се отдадеш цял ден на този бизнес?
- Какви познания имаш в областта, можеш ли сам да менажираш маркетинга на проекта?
- Какви са ти очакванията, имаш ли спестени пари, ако проекта не тръгне да печели скоро, трябва да си подсигурен с някакви финанси.
И още какво ли не :)

Здравейте на всички тъй като имам малки познания в онлайн бизнеса бих искал съвет от по вещи лица в бранша или хора с някъв опит.
Отдава ми св възможност да закупя онлайн магазин за дрехи при това с доста добро качество. Произвеждат се в БГ и има доста обърнато внимание към детайлите и доставяне на максимално изживяване при покупка на даден артикул.
Мисълта ми според вас заслужава ли си да се инвестира тоест да закупя бранда и да го развивам според мен има голям потенциал
Здравейте!

Закупуването на онлайн магазин за дрехи може да е добра инвестиция, ако продуктите са качествени и имат потенциал на пазара. Ето няколко ключови въпроса:

1. Пазар и конкуренция: Има ли интерес към такива продукти? Как се отличават от конкурентите?
  2. Състояние на магазина: Има ли готова клиентска база или тепърва ще се изгражда?
  3. Продукт и брандинг: Уникални ли са дрехите и предлагат ли стойност за клиента?
  4. Финансов потенциал: Какви са текущите приходи и разходи?
  5. Развитие: Имате ли стратегия за разширяване и популяризиране?
Ако вярвате в продукта и сте готови да вложите усилия, това може да е успешна възможност. Успех!

---
https://websitepr.eu/

Здравейте!

Закупуването на онлайн магазин за дрехи може да е добра инвестиция, ако продуктите са качествени и имат потенциал на пазара. Ето няколко ключови въпроса:

1. Пазар и конкуренция: Има ли интерес към такива продукти? Как се отличават от конкурентите?
  2. Състояние на магазина: Има ли готова клиентска база или тепърва ще се изгражда?
  3. Продукт и брандинг: Уникални ли са дрехите и предлагат ли стойност за клиента?
  4. Финансов потенциал: Какви са текущите приходи и разходи?
  5. Развитие: Имате ли стратегия за разширяване и популяризиране?
Ако вярвате в продукта и сте готови да вложите усилия, това може да е успешна възможност. Успех!

---
https://websitepr.eu/
Здравейте!
1. Има интерес към този тип продукти на пазара, разбира се че има конкуренция винаги има
2. Има готова клиентска база но не е развита и има на къде да се доразвие
3. Продуктите се произвеждат от утвърден за българския пазар производител(повечето български брандове шият при него)
3.1. Абсолютно всичко се шие тук в България с качествени платове и самия бранд е проектиран да може да достави маскимално удоволствие на клиентите и приятно изживяване тъй като е обърнато доста внимание на детайлите.
4. Разхода е голям тъй като момчето е поръчал по доста бройки а не е продал толкова много доста пари е инвестирал а продажна цена е малка с актив от около 20к потенциал за двойна печалба с правилния маркетинг.
5. Да помислил съм за развитие и стратегия с рекламите да участват известни личност за които аудиторията е точно тази в която е насочен таргета на самия бранд отделно съм замислил колаборации с други български брандове с цел популяризиране и взаимопомощ

- Ще можеш ли да се снабдяваш със стоката регулярно, издават ли фактури, ти ли определяш надценката или производителя?
- Какви познания имаш в областта, можеш ли сам да менажираш маркетинга на проекта?
- Какви са ти очакванията, имаш ли спестени пари, ако проекта не тръгне да печели скоро, трябва да си подсигурен с някакви финанси.
Здравейте!

-Бизнеса се продава за 9 к като към него стоката възлиза на 20 к на цената за която я купил
- Дрехите се шият тук в България съответно аз определям моделите и количествата,издават фактури да,аз определям надценката
- имам достъчно свободно време за да кога да движа бизнеса
-имам друг бизнес франчайз обект който ми докарва достатъчно за да покрия месечните задължения

пари се вижда че няма да загубиш, шанса да спечелиш е по голям, най много време да загубиш, но пък ще спечелиш опит който за бъдеще ще ти е ценен

Недей!
+1. Бизнесът е доста тегав.

Готов ли си да се конкурираш за всяка патка с големите, внасящи с контейнери от Китай и разполагащи с огромни рекламни бюджети. Повявай ми качеството и изберете българското е фактор за минимална част от клиентите.

Отговора е ДА и НЕ , зависи от бизнес плана.

Но имай едно на ум, ако го купиш сега, до пролетта няма да има кой знае какви продажби. По това време на годината е най неподхощо за влизане в такъв бизнес освен , ако нямаш опит преди това, имаш вече разработен такъв, който да помогне в продажбите или план който да не се очакват кой знае какви продажби и обороти за поне няколко месеца напред.

• Like
Реакции: colF
От това, което чета момчето си няма и представа какво го очаква.
Купуваш неуспешен бизнес
Огромна конкуренция
Пренасищане на пазара
Липса на уникалност
Нямаш плюс в качеството пред другите, понеже ползват същия производител
Не взимаш продукта ти на по-добри цени от останалите, то ест и канала по който минават нещата е същия
Ползваш един и същи начин на реклама - лица, които ползват всички останали
Нямаш концепция, от 5-те изречения дето е писал веднага разбрах за какво става въпрос и гаранция ще пусна поне 5 магазина на разни тийнове със същата "идея", рекламиращи при същите инфлуенсъри, пред същата аудитория

-имам друг бизнес франчайз обект който ми докарва достатъчно за да покрия месечните задължения

Пич, не си наливай парите от това дето ти върви, в безсмислен "бранд" за дрехи.

Горе