Спокойно и вие ще спичелите !!!
Аз пък се кефя на момчето и на неговия ентусиазъм, нищо че пише като полуграмотен селянин - това не е непоправимо.
Аз ти пожелавам успех, имаш най-важното а именно желанието и някаква визия за това което правиш.
Успех!
Парите, които са ми минали през ръцете + тези които имам в наличност и в
движими и недвижими собствености ти едва ли ще ги видиш скоро,
та не ми обяснявай какво съм щял да спИчеля.......
"Който играИ, пичИЕли, който нИ играИ нИ пИчИЕли"
Както е казал един световноизвестен селендур.
абе тези новите,кой им дава право да изразяват мнение?Сега ми идва една идея - до 50ия пост да нямат право да пишат!!!А само емо иконка да щтракат/пол. или отриц..Ако е сериозен човека и след 50 пост ще е тук!!!Като при афф дето искат 50 доларес!
Аз пък предлагам да се помазва с червена точка всеки новорегистриран или с под 100 мнения, дето:Баси идеята.
То туй разделяне на стари кучета и новобранци винаги го има навсякъде, ама има и едно друго разделяне: грамотни и неграмотни, кадърни и некадърни, което ми се струва по удачно.
Аз пък предлагам на потребители, които имат малък процент пуснати смислени теми, да се ограничат - да могат да пускат само по една тема на седмица. Да умуват шест дена, та като я измъдрят (темата), чак тогава да я пуснат във форума.
Баси идеята.
Аз пък предлагам на потребители, които имат малък процент пуснати смислени теми, да се ограничат - да могат да пускат само по една тема на седмица. Да умуват шест дена, та като я измъдрят (темата), чак тогава да я пуснат във форума.
УСПЯХ КОЛЕГИ ИЗОБЩО НЕ ВЕРВАХ НА ПАРИ , НО ГИ СПЕЧЕЛИХ 18 доларес!
работих цели 10 дена/по 1 -2часа/ - и спечелих 18 долара,значи - 1.8 на ден.
ЕХ сега като направя 100 блогспота x 1.8 = 180 доларес на ден!
За месец нещо елката не може да ми я сметне сумата,но това е JUST BEGINIG за $$$
Целта на темата беше едно прясно надъхване на младото поколение и те да се занимават с афф и да следват мечтите си!
Спокойно и вие ще спичелите !!!
"ЕХ сега като направя 100 блогспота x 1.8 = 180 доларес на ден!"
На това, ако си вярваш е зле