ppyordanov New Member 11 Юли 2009 #21 От: От: Бързи,смели,сръчни ! Marina92 каза: какво ще кажеш да бият с точилка по главата прибралия се пиян съпруг? Увеличете... Ето една картинка, добре олюстроваща горенаписаното:
От: От: Бързи,смели,сръчни ! Marina92 каза: какво ще кажеш да бият с точилка по главата прибралия се пиян съпруг? Увеличете... Ето една картинка, добре олюстроваща горенаписаното:
S Sammy Well-Known Member 11 Юли 2009 #22 От: Бързи,смели,сръчни ! Не е като да няма бъгове ама айде няма да казвам (angel). Я пиши на ЛС, мисля че имам идея как да се оправи
От: Бързи,смели,сръчни ! Не е като да няма бъгове ама айде няма да казвам (angel). Я пиши на ЛС, мисля че имам идея как да се оправи
brad1985 New Member 11 Юли 2009 #23 От: Бързи,смели,сръчни ! Аааа, сигурно има бъгове ! Не съм много на ти с php-то, но оттук-оттам все нещо успях да подкарам Карай да е весело!
От: Бързи,смели,сръчни ! Аааа, сигурно има бъгове ! Не съм много на ти с php-то, но оттук-оттам все нещо успях да подкарам Карай да е весело!
C cecipenev New Member 11 Юли 2009 #24 От: От: Бързи,смели,сръчни ! Marina92 каза: какво ще кажеш да бият с точилка по главата прибралия се пиян съпруг? шегичка :lol:сега да не ме метнете всички, че съм мъжемразка Увеличете... Ти няма кога да си успяла да разбереш дали трябва да мразиш мъжете. 92 набор има още да учи.
От: От: Бързи,смели,сръчни ! Marina92 каза: какво ще кажеш да бият с точилка по главата прибралия се пиян съпруг? шегичка :lol:сега да не ме метнете всички, че съм мъжемразка Увеличете... Ти няма кога да си успяла да разбереш дали трябва да мразиш мъжете. 92 набор има още да учи.
brad1985 New Member 11 Юли 2009 #25 От: Бързи,смели,сръчни ! Ами то идеята на Marina не е лоша и ще бъде смешна, но нали невръстни дечица евентуално ще ги играят тези игрички и как да ги карам да си бият мъжете Трябва ми друг филмов сюжет, така че мислетеее !
От: Бързи,смели,сръчни ! Ами то идеята на Marina не е лоша и ще бъде смешна, но нали невръстни дечица евентуално ще ги играят тези игрички и как да ги карам да си бият мъжете Трябва ми друг филмов сюжет, така че мислетеее !
Marina92 New Member 12 Юли 2009 #26 От: Бързи,смели,сръчни ! добре ето ти нещо по-весело и подходящо и за малки момиченца: хващане на букета на булката
От: Бързи,смели,сръчни ! добре ето ти нещо по-весело и подходящо и за малки момиченца: хващане на букета на булката
vakarelski Member 26 Юли 2009 #29 От: Бързи,смели,сръчни ! явно не играете много... вече няколко дни никои не ме премества от челната позиция. п.с Резултата ми е постигнат 100% без никакви измами итн.
От: Бързи,смели,сръчни ! явно не играете много... вече няколко дни никои не ме премества от челната позиция. п.с Резултата ми е постигнат 100% без никакви измами итн.