kreten
New Member
От: Бърз кредит
не ве, стори ми се че на мене говориш...
Ти да не обърка профилите бе!
Ти да не обърка профилите бе!
и на менеКато гледам колко разбирачи и бизнесмени са се навъдили тук, направо ми се иска да се гръмна
и на мене
ама деца какво да ги правиш
С какво помогна на тази тема, че се лигавиш
с това че за 1-2 месеца докъто вземе заплата където отива няма никой да му направи нищо !!!!!!!!!!!!
ако тегли кредит 1000 - 2000 лв за повече време месечната вноска няма да е повече от 50 лв
едва ли 50 лв ще му оправят патуването
ако преди заминаване плати 1 - 2 вноски
Мисля, че сам разбираш, колко е неадекватно, но го правиш за спорта. Трябва да се дърлиш с некой, за да си значим
Така ли е?
Идеята е да ги вземе на заем , докато си оправи положението в страната, в която ще пребивава и тогава да изтегли кредит, за да си върне заема. А твоя приятел, който е теглил от всички скоро ще го потърсят , не се притеснявай. Просто трябва да натрупа лихви и задължения и такси, които да са над 500-600 лв. Ще, му разбият отверстиетоби ли споделил как се тегли кредит в германия от българия ако не е тайна
Идеята е да ги вземе на заем , докато си оправи положението в страната, в която ще пребивава и тогава да изтегли кредит, за да си върне заема. А твоя приятел, който е теглил от всички скоро ще го потърсят , не се притеснявай. Просто трябва да натрупа лихви и задължения и такси, които да са над 500-600 лв. Ще, му разбият отверстието