Някой ползвали бягаща пътека от тия по евтините и доволен ли е смисъл дали бързо излизат някакви повреди и т.н . не ми се дават честно казано повече от 400 лв. щото и тая зима явно няма мога да ходя на фитнес.
Някой ползвали бягаща пътека от тия по евтините и доволен ли е смисъл дали бързо излизат някакви повреди и т.н . не ми се дават честно казано повече от 400 лв. щото и тая зима явно няма мога да ходя на фитнес.
Роднина на една колежка от форума сглобява таквоз чудо,ако успее може и на теб да направи една :beer:
Да попитам, ако си купя пътека и бягам по нея, дали съседите ще ме чуят ? :lol:
И другото, което е..
Това > http://fitzona.com/e-shop/55-153-thickbox/hammer-crosstech.jpg не е ли по-добре от пътечката?
Иначе stoineff е прав, за подобни уреди трябва да се дават пари ако търсиш качество.
И на мен ми трябва нещо да се раздвижвам от време на време в къщи, иначе движението на вън си е най-добре вместо вело аргуметър купете си колело,вместо пътека за бягане бягайте на вън,като има сняг карайте ски или някъв зимен спорт,бокса също е добра алтернатива,но не в дискотеката.
Вдигането на тежести е тотална глупост за мен говоря за големи тежести и аз ходех редовно на фитнес,но като че ли по другите ли се увличах или някво мъжкарско състезание кой ще дигне повече съществува по принцип във фитнеса и аз постоянно качвах тежестта,бързо ли я качвах не знам,но освен здравословни проблеми друго не си докарах,така,че тренирайте леко с малки тежести за релеф другото със ЗОБ е глупаво и нездравословно,а и те прави тромав като робокоп
Малко се отклоних,та харесал съм си Кростренажор Кетлер тенсо 500 на старо за около 400лв малко бил ползван уж,добре ли е какво ще кажете?
Що си купувате толкова скъпи закачалки за дрехи :-o
Скъпи скъпи колко да са скъпи тва е месечния бюджет на някой хора за цигари