Оправи си .htaccess
Май ще стане - ITzonebg.net | По-близо да вашите мечти! Стартираме на 05.05.2034г!
Дебел намек, че си се захванал с нещо, което явно не ти е по силите преполагамТова какво беше?
Какъв е плъгина? Какво прави и най-важното е къде бърка - база данни, файлова-структура, административни настройки. Аз бих го изтрил направо от FTP-то и да прочета повече за него. Виж му рейтинга, и коментарите. Явно си има причина да дава такъв екран. Дори потърси (но като крайна опция) причина в темата.
Случвало ми се е плъгин да изключва друг или да сдухва опции на тема.
На колегата му помагах с качването на тема и мисля че съветите които му даваме са доста трудни за него. И като цяло мисля че иска да сложи всичко ако може, което няма как да стане, но това е друга тема.
Става въпрос за поп-ъп прозорец. Беше с хубава оценка. Активирах го и просто ми даваше бял екран. Не мисля, че беше от самия плъгин ами темата на сайта ми му правеше някакъв проблем. Не за едно нещо ми е правела проблем тази тема, въпреки че е платена и имаше добри ревюта.
Де-активирах го - всичко се върна към нормалното. В краина сметка си намерих друг плъгин и в момента имам поп-ъп прозорец без да имам никакъв технически проблем.
Плъгинът е уникален и определено е отметнал много работа - ето го афилиейт линка за WPML плъгина.@Blinky дай един афф за wmpl че тия дни трябва да купувам.