И преди съм го ползвал, но сега имам една поръчка и ще го направя пак с него, защото си е най-доброто.
Няма да сбъркаш. Ще може да го използваш и за други сайтове също. имаш си техническа поддръжка. Аз по едно време се замислих за един лайф тайм пакет, но ако имаш 5 поръчки, които изискват този плъгин, си заслужава. Иначе при 2-3, средният е идеален.
Тенкс.Просто съм пропуснал.Някои статии са преведени и затова явно се получили такива грешки. Ще ги оправяОще един съвет, отворих произволна статия от сайта ти и прочетох първото изречение. Преглеждай си текстовете ако трябва по няколко пъти.
След като сте се регистрирали ( преди това сте вземали хостинг и домейн)
Благодаря за милите думи. И аз се радвам, че ти допада местенцето и ще се навърташ наоколо. Доста опитни хора има тук, дори повечето. Всичко, споделено от тях ще ти е добре дошло.Blinky,много се радавм, че попаднах на този форум Много отзивчиви и точно хора. Поздравления! Дано България да продължава да има социални места,където всички да открият поне малко емоция
Още един съвет, отворих произволна статия от сайта ти и прочетох първото изречение. Преглеждай си текстовете ако трябва по няколко пъти.
След като сте се регистрирали ( преди това сте вземали хостинг и домейн)