D devilx Well-Known Member 6 Декември 2011 #21 От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... 1600$ и викаш сумата е малка , хаха подари ми ги на мене тогава
От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... 1600$ и викаш сумата е малка , хаха подари ми ги на мене тогава
AMOUN Well-Known Member 4 Януари 2012 #22 От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... Абе ако подам жалба в съд тук за измамата ще предприемат ли някакви мерки? Щото никой не ми отговори на писмата които написах до китайските власти.
От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... Абе ако подам жалба в съд тук за измамата ще предприемат ли някакви мерки? Щото никой не ми отговори на писмата които написах до китайските власти.
tuger Well-Known Member 4 Януари 2012 #23 От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... Най-вероятно ще се чудят няколко месеца дали им е подсъдно и след това ще кажат - "не е за нас".
От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... Най-вероятно ще се чудят няколко месеца дали им е подсъдно и след това ще кажат - "не е за нас".
mimzim New Member 4 Януари 2012 #24 От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... хич на никой не се оплаквай, защото наказан няма да има. поуките са си за теб. чак пък амоуна да изгърми тъй не си е за вярване хихи
От: Бях измамен от дребно жълто китайченценце... хич на никой не се оплаквай, защото наказан няма да има. поуките са си за теб. чак пък амоуна да изгърми тъй не си е за вярване хихи