Desisslava Dimitrova
Active Member
Извинявам се, ако имам някоя грешка, но съм много афектирана.
Копирах темата от другия форум, за да не се окаже, че и други са пострадали.
Копирах темата от другия форум, за да не се окаже, че и други са пострадали.
Колеги!
Внимавайте за кражба на авторско право!
Ето статията, която изпратих на ЛС на Scofield.
Както и неговия отговор.
Днес нещо ме накара да отворя Адвего и да проверя.
Получатели: Scofield
11-11-12, 22:08 Desisslava Dimitrova
Junior Member
Град
София
За: Статии
Първоначално написано от Scofield
Първоначално написано от Desisslava Dimitrova
Здрасти,
Ето и статията. Брой думи 387, уникалност-100%, според Адвего. Стана малко дългичка, но това е тема, по която може да се пише безкрайно.
Отслабване без хранителни ограничения или как да се отървем от изтощителните диети?
Чувствате се зле, хората ви оглеждат със нескрит сарказъм. Няма как да не предизвикате съжаление и присмех, още повече, че и огледалото в къщи ви се смее. Виждате образът си и си чудите, защо не можете да възвърнете фигурата, която имахте преди няколко години. Замисляте се, че непрекъснато спазвате диети, но полза няма. Или не можете да свалите досадните излишни килограми, или се появява принципът на йо- йо. Отслабвате за кратко време. Радвате се, че сте свалила няколко килограма и изведнъж разбирате, че теглото ви е пак е хвръкнало нагоре.
Не е необходимо задължително да карате цял ден на чаша портокалов сок и накрая колегите ви да ви питат „Ти, още ли мърдаш?”. А и с тази практика трайно ще нарушите жизнените функции на вашето тяло.
Всяка жена преминава през този ад и в един момент започва да търси алтернативни методи, за да запази своята фигура. Вижте няколко съвета за диети без гладуване, гарантиращи здравословно и дълготрайно отслабване.
1. Опитайте се да намалите хляба. Ако организмът ви изпитва необходимост, може да хапнете една филия, но гледайте да е пълнозърнест и по възможност да е препечен на тостер. Това може да правите, само, ако нямате проблеми със здравето. При положение, че имате стомашни проблеми, желателно е да ядете бял хляб.
2. Не пийте течности по време на храна. Може би сте чели някъде, че по този начин ще свалите някое кило. Напротив, ще имате чувство за ситост, защото чашата вода ще заеме празното пространство в стомаха, но и ще предизвика нарушение на нормалните стомашни функции, което ще доведе до гастрит.
3. Избягвайте пържено, солено, сладко, кисело.
4. Яжте често, но в малки количества.
5. Приемайте повече зеленчуци и плодове, но никога непосредствено след храна. Най-добре е плодът да бъде изяден около 1 час след нахранване.
6. И не на последно място, ходете. Вместо да ползвате градския транспорт, станете пешеходец. Разбира се, движете се толкова, колкото можете. Не е нужно да си организирате изтощителен фитнес. Правете всичко с мярка.
Това са малко от важните правила за здравословно хранене. По този начин ще бъдете уверени в себе си, както и ще получите достатъчно жизнена сила, за да сте дейни и впечатляващи.
Съжелявам, статията не се понрави на колегата, чиито е проекта с диетологията.
ОК!
В такъв случай ще я пусна за продажба тук или някъде другаде!
Ето и отговора на Адвего.
19:50:05] Подготовка запросов поиска
[19:50:05] Найдено 44% совпадений по адресу: Как да отслабнем: Отслабване без хранителни ограничения или как да се отървем от изтощителните диети? /Lab Random/
[19:50:06] Найдено 100% совпадений по адресу: Как да отслабнем
[19:50:06] Превышен порог 50% (см. настройки) совпадений.
[19:50:06] Найдено: 4 страниц. Проверено без ошибок: 2
[19:50:06] Найдено 100% совпадений всего
[19:50:06] Уникальность текста 0%
Забележете, че статията е публикувана на 12.11.2012.
Колеги, пазете се!
Възможно е да не съм само аз жертва!