@AseasRoa, едва ли има човек, който да не е чувал термина "лежаща пневмония". Всеки залежал се е застрашен от това състояние, независимо дали лежи поради травма или по друга причина.
На всеки нормален човек вече е напълно ясно, че в началото умишлено не позволяваха на хората да ходят в болница. Дори да е бил нов вирус, в медицината си има утвърдени протоколи на действие. За първи път в човешката история, на леко болни хора беше отказана медицинска помощ, за да се завиши значително броят на смъртните случаи и така да се прокара тезата, че бацилът е супер, мега, гига смъртоносен.
Убедена съм, че поне 90% от починалите са могли да бъдат спасени, ако не бяха подложени на медицински геноцид. Геноцидът се състоеше в две основни действия - липса на лечение и неадекватно/агресивно такова.
Сега ваксините са на ход.
По-вероятно е да се ваксна, отколЕ да преведа нещо от дойче. На тоя етап.
Ма не знаеш ли немски, бре човек? Как се оправяш у Дойчланд без да знаеш езика?
Относно видеото с конференцията на патолозите, Петя ме светна, че го има с бг превод в канала "непокорните" на Телеграм. Който има време да го потърси. Аз ще се пробвам по-късно. И според Петя на конференцията лекарите-патоанатоми споделят ужасни неща за състоянието на починалите ваксинирани.
Абе, какво става със сайта, бре Блинки? Не можеш да цитираш, не можеш да лайкваш, а сега не можеш и да постваш. Какво човъркате там?