hristonev
Well-Known Member
Знаех си, че има причина да съм толкоз невероятенТой си е чипиран по рождение.
Знаех си, че има причина да съм толкоз невероятенТой си е чипиран по рождение.
Няма нужда да ни чипират с ваксините. Ние вече сме чипирани, със смартфоните и смартчасовниците.
Той май навсякъде е така след ваксините
Пафкат кубински пури с ром и не им пука. Той Марадона затова често ходеше тамИнтересно как никой не е умирал преди да дойде Ковид...
Тва е то комунизъма! Нема убийства, нема стрес.
Щом са оживели след първите 2 дози, имат добри шансове да оцелеят и след третата.Слушам по новините, че здравното министерство у нас е одобрило поставянето на трета (бустерна доза) за 4 групи хора. Една от тези групи включва хора с компрометирана имунна система (онкоболни на химиотерапия, трансплантирани, приемащи имуносупресори и т.н.). И понеже съм проста, та се чудя - как третата доза ще стимулира имунитет към вируса, след като системата, отговорна за тази дейност не функционира изобщо или не функционира правилно. Това е все едно аз да нямам обхват, а някой да ми звънне трети път - за всеки случай. ????
Някой по-умен да обясни.
То въпроса не е дали ще оцелеят, а дали ще се постигне желаният ефект от ваксинацията - имунен отговор. Щото как да ти отговори нещо, дето го нЕма? Е тва да ми обясни великия мозък, дето го е измислил.Щом са оживели след първите 2 дози, имат добри шансове да оцелеят и след третата.
И продължавай да слушаш новините, вярвай в науката и не задавай въпроси.Слушам по новините...
Кой ти каза, че няма да се постигне желан ефект? Алоу, тия препарати парички струват. Файзер, Майзер и другите там доста ефективно си постигат ефекта.То въпроса не е дали ще оцелеят, а дали ще се постигне желаният ефект от ваксинацията - имунен отговор. Щото как да ти отговори нещо, дето го нЕма? Е тва да ми обясни великия мозък, дето го е измислил.
А целите какви саПрепарата на партньорите на тези самаряни, на които допреди К19 не им пукаше, че десетки хиляди умират от глад няма да си го боцна, но вируса не го подценявайте. Според мен ще става все по-смъртоносен до постигане на целите им. А кои са им партньорите може да го видите в "здравеопазване" в "Our partners".
https://www.weforum.org/events/sustainable-development-impact-summit-2021
Че има цел, има, но не мисля, че ще се постига с по-висока смъртност. Дори говорителите на директивата признават (с крайно нежеление), че делта е по-слаб щам, въпреки, че е по-вирулентен. По-скоро ще измислят друг вирус, който ще убива по-драматично. Нещо като ебола.Според мен ще става все по-смъртоносен до постигане на целите им.
По-скоро плана е с ваксините, защото е очевадно, че вируса не е толкова страшен, колкото се тръбеше. Иначе защо толкова ще искат да се ваксинират хората?Че има цел, има, но не мисля, че ще се постига с по-висока смъртност. Дори говорителите на директивата признават (с крайно нежеление), че делта е по-слаб щам, въпреки, че е по-вирулентен. По-скоро ще измислят друг вирус, който ще убива по-драматично. Нещо като ебола.