Когато тръгваш с максимално доверие към въруса и начините за диагностика и лечение, тогава е пълно с ей такива необясними неща. И започваш да нагаждаш сезони, култура, процент на възрастно население, числата от лотарията и какво ли не, така че да си обясниш защо тук имало толкова случаи, а другаде било съвсем различно.Преди малко го написах и в една ваксърска група и там ми викат, заради мерките.. алооо в Китай какви мерки слошиха на първата вълна имаше хиляди починали там бяха само в костюми на улиците и пръскаха, никой не излизаше. Тука на първата вълна помня излязох навънка по работа и няма нито един човек, изглеждаше като някой филм дето целия свят е изчезнал и пак имаше стотици починали на ден, а Норвегия и преди ваксините ходиха навсякъде просто са имали маски и някой други ограничения явно и са имали максимум 3 починали на ден
Какви мерки какви глупости се говори вече не издържам на тая идиотщина
Когато аз тръгна с минимално доверие към вируса и начините за диагностика и лечение, тогава нещата си пасват одма. И не само това, а мога един вид да предсказвам бъдещето (относно действията и последствията от тях).
По принцип винаги ще кажа, че истината е някъде по средата. За натурални неща обикновено е. Но това явно е доста не-натурално и за мен истината клони към медицинска и медийна манипулация на високо ниво. И да, знам, все някой ще каже че това е невъзможно, защото изисква прекалено много ресурси и прекалено много хора да участват в една лъжа. Но ето че и тук в последните страници обсъждаше предишни опити за пандемии и ваксинации, само че по-неуспешни. Всъщност един много успешен опит е имало, това със СПИН... там много неща са същите, включително някои от главните действащи лица. Тия неща са тренирани, тренирани, тренирани... затова се получават. Макар че не се получиха идеално, имаше толкова много пробойни, че дори такава невероятна медийна и социална пропаганда не успя да смогне.