Като те тръшне две седмици с почти 39 градуса като мен, пак ще говорим.Не я сваляйте тая пуста температура. Гадна е, но тя активира имунната система да работи в правилна посока и се повишава шансът да си спестите другите по-опасни усложнения.
Като те тръшне две седмици с почти 39 градуса като мен, пак ще говорим.Не я сваляйте тая пуста температура. Гадна е, но тя активира имунната система да работи в правилна посока и се повишава шансът да си спестите другите по-опасни усложнения.
Така е. Ама като се бориш за всяка глътка въздух, рязко човек си променя мнението. Имаше един Гошо от Боец, дето Бойко му праща линейката.Ако това е цялата инфекция, целият шум е наистина за нищо. Stay tuned!
Така е. Ама като се бориш за всяка глътка въздух, рязко човек си променя мнението. Имаше един Гошо от Боец, дето Бойко му праща линейката.
Не се забелязва само това. И не е само инфлацията. Общо взето каквото и да погледнешКорона простотията още не е свършила, а са нагласили нова, пак идваща от Китай. Не знам точно какво става и още ми минава покрай ушите, но нещо все се говори за скачаща цена на ел. енергията:
Енергийна криза: В Китай фабрики продължават да затварят - По света и у нас - БНТ Новини
Заради недостига на електроенергия в Китай, фабрики затварят временно или работят с намалено време. В много градове уличното осветление е спряно. Криз...bntnews.bg
ÐÐ ÐÐ: ЦениÑе на Ñока доÑÑигнаÑа нов абÑолÑÑен ÑекоÑд, ÑÑÑÑеÑениÑÑа пÑедÑÑоÑÑ
Това Ñе казва в позиÑÐ¸Ñ Ð½Ð° ÐÐ ÐРи ÐФÐÐРоÑноÑно ÑениÑе на елекÑÑоенеÑгиÑÑа Ñ Ð½Ð°Ñnova.bg
Тукашните сектанти да не си помислят да се сектанизират и относно тази тема, в случай че се развие колкото измислената им Коронка. От сега да ви е ясно, че каквито и причини да измислят сега... високи цени на въглища или бем ти кво... всичко ще е по-нарочно и изманипулирано дори от срив в цената на Биткойна.
Ехоо леснооцеляващия кво стане бре?? Чи си мре или още джъгашАз май имам КОВИД...
Не бе, сигурно някога ще се, ама поне мога да пътувам по-свободно и без допълнителни 100-200лв. за тестове при всяко мръдване извън БГ. Идеята е удобство, хич не си и въобразявам, че съм станал безсмъртен. Както казах - 5G ходещ радар и това е.И какво... като си ваксиниран няма да се разболееш ли... Само стой и гледай! ... че си намерил и с какво да се ваксинираш, най-големия ментак!
Напълно ваксиниран съм от началото на юни, от 10 дни не знам къде се намирам... не ковид, а чудо!
С коя ваксина си и Ковид ли имаш и какви симптоми ?И какво... като си ваксиниран няма да се разболееш ли... Само стой и гледай! ... че си намерил и с какво да се ваксинираш, най-големия ментак!
Напълно ваксиниран съм от началото на юни, от 10 дни не знам къде се намирам... не ковид, а чудо!
Знам, че не е смешно, но не мога да се сдържа. То и какво друго ни остава, освен да се посмеем.и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
На това му се вика мозъчна мъгла. Аз пиех хапчето и след 3 секунди забравях дали съм го пил. Беше ми трудно да мисля и т.нТук вече съм съгласен на 100%
Тва с пътуването все го забравям... няма смисъл да им пълниш гушата с тия тъпи тестове, да.
* Астра. Ковид, да. Симптоми: адско и нетърпимо главоболие, кашлица, хрема, нямам обоняние и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
Засега снимките са чисти и изследванията са ок, нямам и температура, което също е ок. Дано ваксините пазят поне от усложнения, както казват...
Маай небивали количества домати и витамин Ц, другите глезории не помагат толкова* Астра. Ковид, да. Симптоми: адско и нетърпимо главоболие, кашлица, хрема, нямам обоняние и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
Засега снимките са чисти и изследванията са ок, нямам и температура, което също е ок. Дано ваксините пазят поне от усложнения, както казват...
благодаря че си се сетил за мен теста се оказа че е отрицателен.. обаче защо продължавам да имам температура 37.4 и не пада вече 4 дена.. това нормално ли е? някой да имал такава температура от настинка?Ехоо леснооцеляващия кво стане бре?? Чи си мре или още джъгаш
Тамън взе 50К и са че се гъташ Ако си решил да пишеш завещание нещо и имаш сили за което, аз искам изибета
Сриозно, ко стана, тества ли нещо, мърдаш ли..