Като те тръшне две седмици с почти 39 градуса като мен, пак ще говорим.Не я сваляйте тая пуста температура. Гадна е, но тя активира имунната система да работи в правилна посока и се повишава шансът да си спестите другите по-опасни усложнения.
Като те тръшне две седмици с почти 39 градуса като мен, пак ще говорим.Не я сваляйте тая пуста температура. Гадна е, но тя активира имунната система да работи в правилна посока и се повишава шансът да си спестите другите по-опасни усложнения.
Така е. Ама като се бориш за всяка глътка въздух, рязко човек си променя мнението. Имаше един Гошо от Боец, дето Бойко му праща линейката.Ако това е цялата инфекция, целият шум е наистина за нищо. Stay tuned!![]()
Така е. Ама като се бориш за всяка глътка въздух, рязко човек си променя мнението. Имаше един Гошо от Боец, дето Бойко му праща линейката.
Не се забелязва само това. И не е само инфлацията. Общо взето каквото и да погледнешКорона простотията още не е свършила, а са нагласили нова, пак идваща от Китай. Не знам точно какво става и още ми минава покрай ушите, но нещо все се говори за скачаща цена на ел. енергията:
![]()
Енергийна криза: В Китай фабрики продължават да затварят - По света и у нас - БНТ Новини
Заради недостига на електроенергия в Китай, фабрики затварят временно или работят с намалено време. В много градове уличното осветление е спряно. Криз...bntnews.bg
![]()
ÐÐ ÐÐ: ЦениÑе на Ñока доÑÑигнаÑа нов абÑолÑÑен ÑекоÑд, ÑÑÑÑеÑениÑÑа пÑедÑÑоÑÑ
Това Ñе казва в позиÑÐ¸Ñ Ð½Ð° ÐÐ ÐРи ÐФÐÐРоÑноÑно ÑениÑе на елекÑÑоенеÑгиÑÑа Ñ Ð½Ð°Ñnova.bg
Тукашните сектанти да не си помислят да се сектанизират и относно тази тема, в случай че се развие колкото измислената им Коронка. От сега да ви е ясно, че каквито и причини да измислят сега... високи цени на въглища или бем ти кво... всичко ще е по-нарочно и изманипулирано дори от срив в цената на Биткойна.
Ехоо леснооцеляващияАз май имам КОВИД...
Не бе, сигурно някога ще се, ама поне мога да пътувам по-свободно и без допълнителни 100-200лв. за тестове при всяко мръдване извън БГ. Идеята е удобство, хич не си и въобразявам, че съм станал безсмъртен. Както казах - 5G ходещ радар и това е.И какво... като си ваксиниран няма да се разболееш ли... Само стой и гледай!... че си намерил и с какво да се ваксинираш, най-големия ментак!
Напълно ваксиниран съм от началото на юни, от 10 дни не знам къде се намирам... не ковид, а чудо!
С коя ваксина си и Ковид ли имаш и какви симптоми ?И какво... като си ваксиниран няма да се разболееш ли... Само стой и гледай!... че си намерил и с какво да се ваксинираш, най-големия ментак!
Напълно ваксиниран съм от началото на юни, от 10 дни не знам къде се намирам... не ковид, а чудо!
Знам, че не е смешно, но не мога да се сдържа. То и какво друго ни остава, освен да се посмеем.и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
На това му се вика мозъчна мъгла. Аз пиех хапчето и след 3 секунди забравях дали съм го пил. Беше ми трудно да мисля и т.нТук вече съм съгласен на 100%
Тва с пътуването все го забравям... няма смисъл да им пълниш гушата с тия тъпи тестове, да.
* Астра. Ковид, да. Симптоми: адско и нетърпимо главоболие, кашлица, хрема, нямам обоняние и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
Засега снимките са чисти и изследванията са ок, нямам и температура, което също е ок. Дано ваксините пазят поне от усложнения, както казват...
Маай небивали количества домати и витамин Ц, другите глезории не помагат толкова* Астра. Ковид, да. Симптоми: адско и нетърпимо главоболие, кашлица, хрема, нямам обоняние и съм супер неадекватен - преди малко хванах горещия тиган отдолу
Засега снимките са чисти и изследванията са ок, нямам и температура, което също е ок. Дано ваксините пазят поне от усложнения, както казват...
благодаря че си се сетил за мен теста се оказа че е отрицателен.. обаче защо продължавам да имам температура 37.4 и не пада вече 4 дена.. това нормално ли е? някой да имал такава температура от настинка?Ехоо леснооцеляващиякво стане бре?? Чи си мре или още джъгаш
Тамън взе 50К и са че се гъташ![]()
Ако си решил да пишеш завещание нещо и имаш сили за което, аз искам изибета
![]()
Сриозно, ко стана, тества ли нещо, мърдаш ли..![]()