Да, много удобно, което не ти изнася да е измислица. Дори и завишени бройки това не го прави по-малко опасен. Пак ти казах, че дори и да не гледаме статистиките всички се увериха в това. И да това хапче може да лекува какво толкова му е странното ?Ти си един страхливец и наивник да вярваш на всички числа от началото на цялата измислица, а сега и на някакво ново магическо "лекарство".
Блокирам те, защото ми писна от такива мекотели. Този път ако някой каже, че блокирам защото не мога да приема чуждото мнение, ще бъде напълно прав... след което и него ще блокирам. Такива като теб са ми напълно излишни в живота. Предпочитам да използвам темата да се информирам за нещата от съмишленици или да ги информирам.
Както хапчето за глава помага, както хапчето за кръвно помага или както другите противовиурни за други вируси помагат. Не мога да разбера кое му е странното... ама ми е ясно мисленето. Мислите си, че ви лъжат и каквото кажат го обръщате наобратно и си мислите, че това е истината. Може и да лъжат за някой неща ама това мислене е тотална глупост.
Големи конспирации, голямо нещо - нямало хора в болниците, болниците не били пълни, не били болни от Ковид, а умирали от инсулт, бройките завишени стократно всъщност има само 100-200 човека болни, а на другите така им се струва само, нямало да има хапче или лекарство
Последно редактирано: