One of the reasons some people haven’t signed up to receive the COVID-19 vaccine is that they’re worried there might be unknown side effects that will show up months or years later. Although it’s true there are still a lot of things we’re learning about the vaccines — like how effective they are...
www.muhealth.org
Общо взето се казва, че в цялата история на прилагането на ваксини страничните ефекти като цяло винаги се проявяват в началото, до два месеца от прилагането.
Дългосрочни ефекти пряко никой не е успял да докаже. Няма механизъм установен, по който ваксини след години да причиняват някакви болести. Показват се някакви косвени данни като увеличаването на аутизма, но няма информация дали някоя ваксина отключва подобни болести. Има генетични фактори за аутизъм, има външни фактори като възрастта на родителите, усложнения по време на бременността и др. подобни. Много генетично обременени хора, които в миналото биха умрели още като деца, но сега са живи заради напредъка в медицината, имат деца и им предават лошите си гени.
Не знам - създателят на РНК технологията казва, че след 3-6-9 години може да се появят.
Другото, което е например за свинския грип мисля, че средното време за проява на странични ефекти от ваксината беше 8 месеца. Така че защо не и 12 месеца или 1 година.
Не казвам, че ваксините не са спасили много хора - например туберкулоза.
Не казвам, че и ваксините са нещо лошо, но тук говорим конкретно за тази ваксина.
Според мен това е сякаш да има ново лекарство на пазара и да казваме, че е бевредно, защото всички други са били безвредни
Сега ще обясня и как стоят нещата - от свински грип може да се развие нарколепсия, понеже има еди си какъв протейн, но във ваксината го има и затова някой път и от ваксината има такива ефекти. Според мен тук е същото с този протейн както може да причинява сърдечни или неврологични усложнения, така го има и във ваксината явно, макар че казват, че във ваксината е "обезвреден" и че не може да има такива реакции и т.н
A study confirms that the risk of narcolepsy increased after vaccination with Pandemrix during the influenza pandemic 2009/2010. It also suggests that the narcolepsy risk increased after influenza.
www.fhi.no
Purpose of Review After the connection between AS03-adjuvanted pandemic H1N1 vaccine Pandemrix and narcolepsy was recognized in 2010, research on narcolepsy has been more intensive than ever before. The purpose of this review is to provide the reader with current concepts and recent findings on...
link.springer.com
Във втората статия се пише, че има две ваксини от два производителя и едната не създава такива проблеми. Разиката че концентрацията на вирусен нуклеопротеин (NP), включително полимерна NP, е по-висока в едната
Не един и същ принцип са базирани.
Така че ваксините не са "едни и същи от години наред" и не са толкова елементарна работа според мен както го описваме един умъртвен вирус слагат и толкова.
Сети се при Ковид колко вида ваксини и колко производителя има
Има пептидни, РНК, векторни и още и още и различни производители
Сега ми кажи как някой лекари съветват - слагай някаква ваксина няма значени коя. Слагай ваксина няма никакви странични ефекти. Слагай то ако има странични ефекти се проявяват до 2 месеца. и подобни като аз току що гледам и чета за точно обратното и то вече доказано. Че такива неща ме карат и на следващите им вече твърдения да не вярвам изобщо, защото гарантират сигурни са,че до 2 месеца, че някъде и до 1-2 седмици най-много има странични ефекти, а всъщност виждаме, че може и след 8 месеца., после страничните ефекти и всичките неща които съм изброил по-горе.И от там нататък вече как да вярвам на каквото и да е казано от тях ?