Помолих един приятел, който има машина на времето да отиде 10 години напред и да погледне как се развива темата. Резултатът не ме изненада.
Мангъров, и не само той, е един от обективните УЧЕНИ/СПЕЦИАЛИСТИ, които не се продадоха на директивата. Естествено, че вие робите искате да заглушите гласа на разума, който ви пречи да си реализирате антиутопичния свят, в който искате да ни вкарате.Между другото темата започва много добре преди да се появят антиваксърските тролове. То така беше и в България. Точно преди да дадат на Мангъров гласност.
И ти отне 3 дни фокусиране върху списъка, 200 страници от поредната тема във форума и кой знае още колко от предишните, за да достигнеш до това умозаключение, което на съвременните анти-ваксо-конспиратори (сиреч, нормални хора) ни е хрумвало още по времето на първия локдаун? Представи си тогава какво усилие би било за някой про-ваксор да достигне до такова върховно прозрение. Което прозрение между другото е с entry level ниво на трудност и вероятно е първото нещо, което е хрумнало и на повечето деца.3-ти ден преглеждам списъка с починали и едно се питам:
Защо държавата и медиите не таргетират конкретно заплашените групи, ами се борят само за увеличаване на общата бройка боцнати?
Очевидно е кой има малък шанс за оцеляване ако го хване Ковида. Ако искат да спасяват животи, да наложат локдаун САМО на въпросните хора и да организират Гражданска Защита + доброволци да разнасят храна и тоалетна хартия по домовете им или нещо от рода.
И ти отне 3 дни фокусиране върху списъка, 200 страници от поредната тема във форума и кой знае още колко от предишните, за да достигнеш до това умозаключение, което на съвременните анти-ваксо-конспиратори (сиреч, нормални хора) ни е хрумвало още по времето на първия локдаун? Представи си тогава какво усилие би било за някой про-ваксор да достигне до такова върховно прозрение. Което прозрение между другото е с entry level ниво на трудност и вероятно е първото нещо, което е хрумнало и на повечето деца.
Което значи какво? Да ги набодем с гняс, която ще ги убие по-бързо и сигурно от мега страшния вирус? Да ги заключим? Да ги бием с пръчки? Дай някой по-садистичен метод, че на мен не ми хрумват идеи. Вие, маркираните говеда сте по тая част.Значи ли това, че трябва да измре голяма част от тях? Аз не съм съгласен.
И това го казва баш трола....Между другото темата започва много добре преди да се появят антиваксърските тролове. То така беше и в България. Точно преди да дадат на Мангъров гласност.
Знам за другите само това, което лично са споделили в постовете си. Виж за теб знам от 3-ти лица, нищо, че си толкова потаен. Всъщност и за възрастта ти имам известен ориентир.Тя и без това е в течение с личните данни на повечето тука - въпрос на време е и твоите да докопа.
На мене само точната възраст не ми знае.
Ми не споделяй личната, щом не искаш. Кажи си мнението за ваксинирането на деца от 8-12 годишна възраст. Нали си експерт по темата.Как ли пък няма да споделя лична информация с някаква психо-патка.
И сега няма ваксини, има само ваксиПървия локдаун немаше ваксини, недей да правиш фейк ретроспекции сега.
А кой заразява заплашените групи? Незаплашените.
Ясно е, че повечето възрастни хора са недисциплинирани. Ходят където и когато си искат, не носят маски, не се ваксинират и са по-зле от деца, с тази разлика, че децата подлежат на възпитание, докато старците са такива каквито са и това е. Значи ли това, че трябва да измре голяма част от тях? Аз не съм съгласен.
Знам за другите само това, което лично са споделили в постовете си. Виж за теб знам от 3-ти лица, нищо, че си толкова потаен. Всъщност и за възрастта ти имам известен ориентир.
Дишай спокойно, истината е, че почти нищо не знам.