tedkata_m
Well-Known Member
Да не си станал д
Да не си станал доброволец към РЗИ?
Да не си станал д
Да не си станал доброволец към РЗИ?
Тоя Расатето същия като Волен...от трън та на глог. Не че и тия са цъфнали де... И мен не са ми любимки да ти кажа...Явно просто има много линейки в София. Щом още на 10-тата минута са пристигнали да окажат първа помощ на някаква ЛГБТ активистка, изпаднала в шок при вида на Расате-то...
Браво на нападателите, така трябва!
Я сподели с невежите, на колко години са твоите хиляди хора, дето са живи и здрави? Има ли много дедовци със болести? Пита ли ги всички дали близките им са добре?Излез от паралената вселена. Орлов мост е ключово кръстовище в София. Могат и 50 линейки да минат за 1 час + 20 пожарни и незнаен брой патрулки. Това няма да причина да каже някой,че има терористична атака някъде в столицата.
Разбирам желанието ти докажеш на всички, че въпреки налапването на бахура можеш да говориш и с пълна уста. Не еднократно споменах, че ежедневно съм в контакт с няколкостотин човека. Има съвсем малко ваксинирани. Нито един болен или починал.
Знам, че празната ти глава не може да го асимилира, но все някой друг ковидопитек ще ти го разясни
Извинявай за въпроса, ама ти защо пиеш лекарства??? Нали е само настинка, що се терзаеш и се плашиш???Ми и аз бях контактна със сестра ми в продължение на два дни още в началото, когато започна да се сополиви и да се оплаква, че всичко я боли. И на мен нищо ми няма. Вярно, пих Авирон при първите болешки в ставите и ми мина. Та ако авирон рапид преборва мега-гига-вируста, бах колко по-лесни начини имало от това да ставаш опитна мишка.
п.с. И двамата е трябвало да сме карантинирани, за да не пренасяме заразата, но не сме го направили. Аз защото съм психопат, а ти щото си имаш сертификат.
Поне 100на англичани от 50 до 70 годишни. Половината от тях с някакви болести и са в съпорт програмата на Теско. Тук дори през локдауните никой не прекаляваше с истериите като вас.Я сподели с невежите, на колко години са твоите хиляди хора, дето са живи и здрави? Има ли много дедовци със болести? Пита ли ги всички дали близките им са добре?
Мислех, че визираш възрастни жени в разказа си, а не некви меркантилки. Леко объркваш читателя с тоя стил, ама в крайна сметка, имаш си сертификат, мое си пишеш както си искаш.
Черноглед си. Казах: дърт, ама игрив. Не може и комплимент да ти направи човек.
Абе пичага, аз живея на Орлов мост. Искаш ли клипче през колко време минава линейка???? Що не дойдеш да послушаме заедно воя??? Днес само за 5 минути три линейки минаха. Ела, ще поседим двамата и ще се убедиш. Ама сигурно пак няма да повярваш и ще кажеш, че сигурно някой е получил удар или е катастрофа...
Аз се фокусирам??? Браточка, а съм ВАКСИНИРАН, т.е. отдавна съм много НАД нещата. Жал ми е за вас...Ами уточнявай кое от двете е комплимента щото "дърт палавник" оставя някакви неособено позитивни асоциации от типа на Митю Пищова
Ако е така, начи Ковид спада към по-незначителните рискове в живота ти и не разбирам защо се фокусираш в/у такива дреболии...
... а съм ВАКСИНИРАН, ... отдавна съм много НАД нещата. Жал ми е за вас...
Ти си ваксиниран с куцата Астра, дето още в началото даваше 40% ефективност.Аз се фокусирам??? Браточка, а съм ВАКСИНИРАН, т.е. отдавна съм много НАД нещата. Жал ми е за вас...
Извинявай за въпроса, ама ти защо пиеш лекарства??? Нали е само настинка, що се терзаеш и се плашиш???
Леко уточнение. Ако беше над нещата и ваксиниран не би трябвало ама грам да се занимаваш и вълнуваш има ли неваксинирни и плашат ли те гаргите или не. Видимо обаче си активен в темата почти колкото нанди.Аз се фокусирам??? Браточка, а съм ВАКСИНИРАН, т.е. отдавна съм много НАД нещата. Жал ми е за вас...
Е вие на село имате други разбирания за етажи и ваксини. Нормално. То там сте до втори етаж. А ваксините са вода от чешмата, нали така? Ха-ха, нищо лична, ама... мини до София да чуеш воя от "фалшивите линейки".Дали си ваксиниран сме го коментирали неведнъж и определено имаш интересна гледна точка по въпроса...
На кой етаж живееш на Орлов Мост? Ако не е на 1-вия, начи разбирам какво имаш предвид под "МНОГО" и "НАД".
Направи 1 клип за селяните де, кво се правиш. Толкова ли е трудно да пуснеш 1 лайфче да видим голямото село как е на ръба, как линейки хвърчат всяка минута, как хората мрат по улиците...Е вие на село имате други разбирания за етажи и ваксини. Нормално. То там сте до втори етаж. А ваксините са вода от чешмата, нали така? Ха-ха, нищо лична, ама... мини до София да чуеш воя от "фалшивите линейки".
Мислех, че визираш възрастни жени в разказа си, а не некви меркантилки.
Не, защото са на около 30 години, но от тях в момента още са аут няколко и не могат да спортуват, защото се задъхват. А мина доста време за ти кажа. И това са тези, които ми го признават, другите въобще ги няма на хоризонта. Защо ме питаш кой е стигнал до болница? Не разбра ли кои хора стигат до болница и евентуално умират, или пак трябва и на теб да ти се повтаря едно и също?А и да питам, че Тедката тука за 2-3 дена беше контактен с поне 10 болни, някои от тях дали стигна до болница?
Не разбрах, нали яко се мре. Вие давате някакви партенки къде някой на 20 години умрял от ковид. Ама бил 200 кг. И с кръвно 200/130, ама иначе от ковид умрял. Обаче ако е ваксиниран тоя същия щеше да е умрял от затлъстяване или кръвно, но в никакъв случай от ковид...Не, защото са на около 30 години, но от тях в момента още са аут няколко и не могат да спортуват, защото се задъхват. А мина доста време за ти кажа. И това са тези, които ми го признават, другите въобще ги няма на хоризонта. Защо ме питаш кой е стигнал до болница? Не разбра ли кои хора стигат до болница и евентуално умират, или пак трябва и на теб да ти се повтаря едно и също?
Смятай кви познати имаш... Ама що ли не се изненадвам.И последно да ви кажа, понеже били махали пейките в парковете миналата година. Всички моментни антиваксъри се бяха изпокрили като МИШКИ, докато аз си тичах из парка, защото бях наясно, че тоя вирус няма как да се разпространява навън. И после като излязоха светилата Мангъров и Чорбанов, изведнъж всички станаха много смели и самоуверени. Чак ме напушва смях като се сетя.
Даже имам много близък приятел, който ми се кълнеше, че програмиският бизнес фалира зарада Ковида и че вирусът влизал през климатика на колата му.
Е хайде познайте сега какво си мисли и дали се е ваксинирал...Естествено, че не, щото съседите така му били казали.