Какви лекари са ? И ако са лекари, които не се занимават с ваксини или в тази сфера дали може да не грешат. Например гинеколога не разбира толкова от неврология и не може да спори с тях по теми свързани с неврологията.Още в предната тема обясних, че в семействoто ми има 3ма лекари, 1 мед, сестра, един фармацевт и един преподавател по медицински мениджмънт. Тоест всичко което съм писал е обсъджано с тях. Та защо да смятам твоята инфоамция за вярна след като моята се игнорира?
Твоята роднина обясни ли как хора починали от съвсем друго, но поради липса на легла са приети в ковид отделение и причина за смъртта се вписва ковид дори без тест?
Ракови болести, сърдечно-съдови и един общо практикуващ. Фармацевта е във ВМА. И са доста начетени по темата сравнено със всички насКакви лекари са ? И ако са лекари, които не се занимават с ваксини или в тази сфера дали може да не грешат. Например гинеколога не разбира толкова от неврология и не може да спори с тях по теми свързани с неврологията.
Не казвам, че грешат, но все пак има много лекари, които изобщо грам понятие си нямат от ваксини и имунитет, но коментират
Да, ама при неточните науки нещата дето учиш са едно, а на практика може да е съвсем различно. Примерно психологията. Гледал съм за лудниците в миналото (ето който иска да види) - такива странни експерименти са правили с хората в тях, обаче с убеждението че ще проработят. Найци, резултатите са били трагични. И това е било до не много отдавна. Медицината както се вижда също има такъв експериментален характер понякога. Икономиката е същата работа.Всеки минал приемния изпит за медицинското знае доооста за вирусите, ДНК, РНК и прочие релевантни понятия.
Я припопмни на всички ни НОЩ от какъв лекар се ръководеше. Мерси.Какви лекари са ? И ако са лекари, които не се занимават с ваксини или в тази сфера дали може да не грешат. Например гинеколога не разбира толкова от неврология и не може да спори с тях по теми свързани с неврологията.
Не казвам, че грешат, но все пак има много лекари, които изобщо грам понятие си нямат от ваксини и имунитет, но коментират
Тази ти информация не съм и повдигал на въпрос, но такава с глупостите, че ваксините са измислица за контрол и тровене, вече това мисля, че по него пиша.
Моля те, концентрирай се и следи кавгата и боя.
Кризата трябва да се води от епидемиолози или вирусолози, а дали те разбират от ваксини според мен неЯ припопмни на всички ни НОЩ от какъв лекар се ръководеше. Мерси.
Да, и да попитам, нали не обикалят по коридорите да убеждават хората за революции и масово жигосване на добитък, за живак във ваксините и 5Г? Това са хора с ясна преценка и мислене, и не биха позволили дори и да имат конкретно мнение, то да бъде наложено с цел скланяне или разубеждаване. За разлика от тук, където масово хората са тотално далеч от всякакви науки, но са с мнение. Това прави един човек професионалист и най-добрия. Всички други са идиотчета с малки пипита и неясна сексуална ориентация.Ракови болести, сърдечно-съдови и един общо практикуващ. Фармацевта е във ВМА. И са доста начетени по темата сравнено със всички нас
Няма лошо. И аз като отида на дискотека и си харесам някоя за размяна на флуиди, и аз имам съмнения дали ще ми хареса, дали ще пия коктейли на сутринта, дали няма да се събудя без един бъбрек. Но доста хора поемат и този риск, въпреки съмненията и подозренията си.Метоо те молим. Аз на тое етап освен мене, друг не съм забелязал да се съмнява в кръглостта на земята. Иначе казано аз, че май и повечето имаме съмнения конкретно тия вакси абаут тяхното създаване, използване и ефект.
Още по иначе казано, тва че ми се казва, че ваксината ще създаде стаден имунитет, после си плюят в устите, че тая идея е фейнала и същевременно ме юркат да се бода поражда съмнение. Вдигането срока на годност, също. Плюене по една ваксина за сметка на друга - също.
Съмнение не е равно на против.
Тоя пък, медицината не била точна наука. Експериментите и законите в дадена наука са различни неща, бе професоре.Да, ама при неточните науки нещата дето учиш са едно, а на практика може да е съвсем различно. Примерно психологията. Гледал съм за лудниците в миналото (ето който иска да види) - такива странни експерименти са правили с хората в тях, обаче с убеждението че ще проработят. Найци, резултатите са били трагични. И това е било до не много отдавна. Медицината както се вижда също има такъв експериментален характер понякога. Икономиката е същата работа.
Създаване, използване, ефект, и аз отново ще добавя - необходимост. То просто няма необходимост. И дори някой да си помисли, че за възрастните хора има необходимост, то да провери защо при по-младите се налага цялото нещо, след като те почти не влизат в статистиката на умрелите. И като не влизат в статистиката на умрелите, за кво им е да влизат в списъка на пострадалите от ваксите?Иначе казано аз, че май и повечето имаме съмнения конкретно тия вакси абаут тяхното създаване, използване и ефект.
Героизма пак се обади, риска си е риск. Ген Зеновцете искат да им се ръкопляска дори като поемат риск да си забършат гъзО сами.Няма лошо. И аз като отида на дискотека и си харесам някоя за размяна на флуиди, и аз имам съмнения дали ще ми хареса, дали ще пия коктейли на сутринта, дали няма да се събудя без един бъбрек. Но доста хора поемат и този риск, въпреки съмненията и подозренията си.
Тоест когато лекари те убеждават или скланят да се ваксинираш е професионализъм, но когато те скланят или убеждават да не се ваксинираш не е професионализъм....не биха позволили дори и да имат конкретно мнение, то да бъде наложено с цел скланяне или разубеждаване. За разлика от тук, където масово хората са тотално далеч от всякакви науки, но са с мнение. Това прави един човек професионалист и най-добрия.
Абе тва го разбрах, но не можах да ти хвана мисълта.. Имаше ли мисъл изобщо??? Или те-така си бухаш по клавиатурата с надеждата да ни шашнеш с микс от сарказъм, ирония и метафори, гарниран с цялата вселенска мъдрост?Кое не си разбрала, говори се за теб, в друго лице.
И това не съм написал. брат, що не чете като хората.Тоест когато лекари те убеждават или скланят да се ваксинираш е професионализъм, но когато те скланят или убеждават да не се ваксинираш не е професионализъм....
За жалост сравнението ти е лайняно, като цялото ти мнение, така че ни спести кафявите си коментари. Дадох ти пример. Можех да дам и по-лек, но реших да стигна до по-ограничени съзнания с този, което май и успях, но не знаех, че ще захапят да го коментират. Ако нямаш какво да напишеш, пропусни, ще е по-леко за всички ни.Героизма пак се обади, риска си е риск. Ген Зеновцете искат да им се ръкопляска дори като поемат риск да си забършат гъзО сами.
Проблема иде, когИ ида на дискотечЕ да си пия питиенце и ми изкочи некой герой и почне да ми сочи.. ТЕЕЕЕЕЕ с тая ше си разменяш флуиди, тя е сигурна, важно е, ако не размените ФЛУИДИ много хора нема дори да имат шанс да дойдат на дискотекЕ, поеми риска не е страшно..... бъди отговорен.