Напълно вярно, ама туй дето го приказва ако е вярно то отсега се чудя как да емигрирам в Русия. Там не ги водели в затвора докато кандисат на смъртоносния бъркоч.
За съжаление, предчувствията ми не са фантазия. Тотален срив на икономиките предстои, засилващите се народни революции ще доведат до военен режим. Ако правителствата продължат да ни пренебрегват, ще бъдат опустошени... Това виждам.Изключително зловещо! Дори си бакъпнах клипа, обзалагам се, че ще го изтрият. От 13-та мин. е интересното.
Като нищо. Хората не очакват такива катаклизми, но никой не очакваше и медийно надупени вируси. Аз очаквам да започнем да се занимаваме с универсален доход и валутите да бъдат превърнати в правителствени криптовалути, което може би ще стане след някоя прекрасна световна хиперинфлация Но повече се надявам и на кукловодите да им е омръзнала цялата постановка през последните две години и да спрат да ни занимават с идиотщини.За съжаление, предчувствията ми не са фантазия. Тотален срив на икономиките предстои, засилващите се народни революции ще доведат до военен режим. Ако правителствата продължат да ни пренебрегват, ще бъдат опустошени... Това виждам.
Като спомена, бих хапнал една фИлия с нещо вкусно отгореПророк?! Илия, ти ли си?
Кукловодите са облажени от постановката. И ще я играят, докато не им дръпнат шалтера.... Но повече се надявам и на кукловодите да им е омръзнала цялата постановка през последните две години и да спрат да ни занимават с идиотщини.
Който мисли само от т.нар. "материална гл.т.", просто може да се отдаде на нарастващата си към ужас тревога.
Умът не е точно част от материалното, нали? Ако вземем всички материални опори на човек и го пуснем някъде другаде, в други условия, той ще реагира, изкарвайки от ума си наученото и така ще създаде някакъв свят. (Ако все пак мозъкът не е увреден фатално.) Ако не греша...
Те затуй ползваме формат на датата. Дай двете дати в YYYYMMDD и ще те таксуваме по-малко. Оти инак маг Фидан трее да ни каже, коя цифра е месец, коя ден.Едната корица е от 1/9/1988, другата - от 5/8/2021
Понеже аз не се справям добре, Имам гореща молба за отговор към дамите и господата, умело боравещи с точни изчисления: точно ли е изчислена разликата от "33 години, 3 месеца, 3 седмици и 3 дни"?