deffnews
Well-Known Member
Аз съм с купенТака и така никой не си е купувал Уиндоус, поне да си тегли по една ваксина, да компенсира загубите на човека.
Аз съм с купенТака и така никой не си е купувал Уиндоус, поне да си тегли по една ваксина, да компенсира загубите на човека.
Ами то в един момент на каквото се правиш може да станеш такова.Нали това казвам и аз, нещата са много по-големи от нас. По-добре да се правим, че им вярваме и сме с тях, отколкото да се бием с тея глобални сили на злото. Шанс срещу тях нямаме. Българина е много добър в това, да се прави на умряла лисица.
Значи си дал своя принос. Ама и ХП-то ли си купувал? Този и 7-цата си заслужаваха парите. Единият ми комп още е с 7-цата. Няма да го сменям. С лиценз.Аз съм с купен
Еми използваме се взаимно. Аз не мисля, че мога да се скрия. Не, Уиндоус 10 редовно има продажба на ключове по няколко долара. Такива са и моите.Значи си дал своя принос. Ама и ХП-то ли си купувал? Този и 7-цата си заслужаваха парите. Единият ми комп още е с 7-цата. Няма да го сменям. С лиценз.
Така де, НВО трябва да стане нещо нормално. Ама то ако беше толкова лесно, да е станало преди години.Гласът на разума и истинската наука - Мънги:
Мангъров за новия Делта щам: Нищо ново, не се плашете
Според доц. Мангъров хората трябва да се опитат да продължат да живеят нормално. Децата трябва да ходят на училище, а студентите на лекции, лекарите на работа и т.н. Новата вълна е факт, ще има вероятно още други, но въпросът е да не препълваме болницитеwww.dunavmost.com
Иначе, от :"и т.н" днес излязоха с декларация против противопоставянето на ваксинирани срещу неваксинирани, дискриминацията срещу вторите и срещу насилственото налагане на ваксините. Най-после и те нещо смислено да направят...
А че какъв е проблема да го направят публично, ще си ударят по един гентамицин вместо ковид ваксина и може и да го предават на живо. Ами ето идея за антиковид настроените - съберете се, показано си ударете по един гентамицин пред парламента.Ще се ваксинирам точно тогава, когато всичките 240 изведника си забият по една игла пред парламента публично и да я боцка Мангъров
Както обикновено опциите са две - боц и билета ти (но не е ясно закъде) е подпечатан. Или не боц.Аз не виждам за какво е спора, фактите са ясни - ваксините не предпазват по никакъв начин от заразяване.
Обаче последващите вреди от тях въобще не са ясни, всеки разумен може да събере 2 и 2 и да реши дали да спонсорира мултимилиярдни фирми
Ще ти кажа какво е църква и наука. През средновековието църквата е имала такава власт, че ако те набарат че имаш малко по-критично мислене ще те обвинят в еретик и ще те изгорят на кладата след инквизиция. По това време наука не е могло да има, защото в основата си науката е критично мислене. Научната революция идва по-късно, когато не е имало пряка опасност за живота на хората с критично мислене.Вярата е за в случаите, когато човек ходи на църква. Когато става въпрос за наука и медицина няма място за такива библейски практики.
Ще ти кажа какво е църква и наука. През средновековието църквата е имала такава власт, че ако те набарат че имаш малко по-критично мислене ще те обвинят в еретик и ще те изгорят на кладата след инквизиция. По това време наука не е могло да има, защото в основата си науката е критично мислене. Научната революция идва по-късно, когато не е имало пряка опасност за живота на хората с критично мислене.
Ти идваш тук като един проповедник, отхвърляш всичко дето не отговаря на твоята MSM религия и се опитваш да наложиш сведенията идващи от медиите като библия. Само на Reuters да вярваме и да нямаме други източници на информация освен Reuters. Критичното ти мислене клони към нула, защото оставяш Reuters да мисли вместо теб, иначе говориш за наука. В твоя случай наука са вярванията дето ти снасят, просто брутално са те излъгали за значението на тази дума.
Такъв е кръговрата, науката е поела щафетата от църквата, по неписан закон еди кога си ще и го предаде пак. Ще са подобни но доколкото е подобна спирала. Да, ами по дефолт каквото напише Ройтерс, по-добре е да се вярва в противнотоЩе ти кажа какво е църква и наука. През средновековието църквата е имала такава власт, че ако те набарат че имаш малко по-критично мислене ще те обвинят в еретик и ще те изгорят на кладата след инквизиция. По това време наука не е могло да има, защото в основата си науката е критично мислене. Научната революция идва по-късно, когато не е имало пряка опасност за живота на хората с критично мислене.
Ти идваш тук като един проповедник, отхвърляш всичко дето не отговаря на твоята MSM религия и се опитваш да наложиш сведенията идващи от медиите като библия. Само на Reuters да вярваме и да нямаме други източници на информация освен Reuters. Критичното ти мислене клони към нула, защото оставяш Reuters да мисли вместо теб, иначе говориш за наука. В твоя случай наука са вярванията дето ти снасят, просто брутално са те излъгали за значението на тази дума.
По дифолт е най-добре въобще да не се гледаДа, ами по дефолт каквото напише Ройтерс, по-добре е да се вярва в противното
От кога пращат писма? Нашите (частен абонат и фирмен) са подменяни няколко пъти досега. Дори не се обаждат като дойдат техниците, въпреки че са длъжни да предадат протокол, подписан от абоната или друго (също толкова некомпетентно) лице.Между другото получихте ли писмо за подмяна на електромера
По принцип трябва да пращат. Досега не са го правили, просто защото им се е позволявало. Но то и за тях е добре, така си вързват гащите, защото си официално уведомен. И си дал изрично съгласието си, на писмен документ. Електромера е твоя собственост, не е тяхна. Въобще в скоро време очаквайте все повече подобни писмени известия.От кога пращат писма? Нашите (частен абонат и фирмен) са подменяни няколко пъти досега. Дори не се обаждат като дойдат техниците, въпреки че са длъжни да предадат протокол, подписан от абоната или друго (също толкова некомпетентно) лице.
Оф-топик на оф-топика правим. Някой нещо за високата цена на корнишоните да каже?
Някой нещо за високата цена на корнишоните да каже?
Аз се самоопределям като gender-neutral и мое се бутам къде си искам.Ако не се буташе постоянно в мъжките компании да обсъждаш политика и футбол, ами беше насадила корнишони у градината, сега нямаше да те е*е цената.