Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Да не пропускаме спортните новини:

Добри новини и за друга биатлонистка, която дни по-рано я е сполетяло същото. Дошла е в съзнание:

Тъжното е, че повечето от коментиращите тук няма да видим подема.
Ше пием по 1 и за вас ако не избутате.

И за да не се сърди Асен:

Тука д-р Кемпбъл е объркан защо аджеба трябва да се ваксинират 5-11 и 11-12 годишните и по-специално не може да схване аргументацията на представителите на официалната наука... Ако беше учил за доктор едва ли щеше да има такъв проблем.

Последно редактирано:
Тука д-р Кемпбъл е объркан защо аджеба трябва да се ваксинират 5-11 и 11-12 годишните и по-специално не може да схване аргументацията на представителите на официалната наука... Ако беше учил за доктор едва ли щеше да има такъв проблем.

Нали се разбрахме, че тая въртиопашка-сестра е яко дискредитиран. Канселирай го вече.

Ше пием по 1 и за вас ако не избутате.
Олекна ми. Благодаря! :)

Днес е пост до пост. Ще влязат абонираните за темата, ще видят много червеничко на камбанката и ще се чудят от къде да подхванат. Накрая ще добавят и още един ученически анализ на психологията на подчинението: "защото слабите си нямали нищо в живота преди това и сега намерили смисъл да играят по свирката на силните"..

Няма да намерят нито ред за фундамента на фундаментите на темата, защото в предприемач.ком магнитите не се залепят, нито макадресите излизат. Освен ако не поровят назад до постовете на някой по-смел участник от женски пол, тогава може да прочетат нещо.

Да добавя нещо и аз, за да зачервя още повече камбанката на абонираните.
---

Големите банки в Канада излизат офлайн при мистериозно продължило часове прекъсване

Пет големи канадски банки излязоха офлайн за часове, блокирайки достъпа до онлайн и мобилно банкиране, както и електронни преводи за клиенти.

Съобщава се, че банките, засегнати от прекъсването, включват Royal Bank of Canada (RBC), BMO (Bank of Montreal), Scotiabank и Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC).
...

Причината за прекъсването все още не е известна, но времето му е доста интересно, само дни след като канадският премиер Трюдо се позова на Закона за извънредните ситуации на фона на продължаващите протести на „Конвой на свободата“.

В понеделник, на пресконференция на Parliament Hill , вицепремиерът Кристия Фрийланд обясни новите разпоредби, които доставчиците на платежни услуги трябва да спазват, съгласно новоприетия Закон за извънредните ситуации.

„Тези незаконни блокади трябва да бъдат премахнати и те ще бъдат.

Призовавайки се на Закона за извънредните ситуации, ние обявяваме следните незабавни действия.

Първо, ние разширяваме обхвата на канадските правила за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма, така че да обхващат груповото финансиране платформи и доставчиците на платежни услуги, които използват. Тези промени обхващат всички форми на транзакции, включително цифрови активи, като криптовалути.

Незаконните блокади подчертаха факта, че платформите за групово финансиране и някои от доставчиците на платежни услуги, които използват, не са напълно обхванати от приходите на Закона за престъпността и финансирането на тероризма Нашите банки и финансови институции вече са задължени да докладват на Центъра за анализ на финансовите транзакции и отчети на Канада или FINTRAC.

От днес всички платформи за краудфандинг и доставчиците на платежни услуги, които използват, трябва да се регистрират във FINTRAC и трябва да докладват на FINTRAC за големи и подозрителни транзакции.

Това ще помогне за смекчаване на риска тези платформи да получат незаконни средства."

Освен това Законът за извънредни ситуации разрешава на банките да замразяват сметки на физически лица и фирми, за които подозират , че са свързани с незаконните блокади, без да изискват съдебно разпореждане и без да носят гражданска отговорност."
---

Това сега по темата ли е? И "има ли връзка с ваксината"?:)
И аз не знам, но при всички положения е далеч от "най-добрия случай", при който "темата ще потъне в историята и ще забравим за нея, заедно с цялата дивотия заради която е направена", както беше казано:)

Последно редактирано:
Знаете ли какво си мечтая напоследък? Да се създаде някаква мощна и много интелигентна организация, която да успее да се внедри тайно на следващия "форум", когато са се събрали всичките рептили и да им свети маслото. На всички - гейЦ, Шулц, макарони, трудони, па ако ще и Путин. Да ги убият и да излъчат кадрите от момента на смъртта им.
Това, по мое мнение, могат да бъдат единствените достойни по ранг предприемачи да седнат масата на бизнесмените от Световния Икономически Форум - Бащите Основатели на нашия Форум. Нека ги вербуваме за каузата!:)

Това, по мое мнение, могат да бъдат единствените достойни по ранг предприемачи да седнат масата на бизнесмените от Световния Икономически Форум - Бащите Основатели на нашия Форум. Нека ги вербуваме за каузата!:)
Шттт! Те трябва да са напълно анонимни, защото иначе ще ги заловят и ще ни осуетят коспирацията (заговора).

Мечтая си да участвам в такова нещо. И въпреки че съм заклет пацифист, бих се радвала да имам възможност лично да пръсна кратуните на гейц и цукенбъргендър. А и на оня гадния шваб.

Днес е пост до пост. Ще влязат абонираните за темата, ще видят много червеничко на камбанката и ще се чудят от къде да подхванат. Накрая ще добавят и още един ученически анализ на психологията на подчинението: "защото слабите си нямали нищо в живота преди това и сега намерили смисъл да играят по свирката на силните"..

Няма да намерят нито ред за фундамента на фундаментите на темата, защото в предприемач.ком магнитите не се залепят, нито макадресите излизат. Освен ако не поровят назад до постовете на някой по-смел участник от женски пол, тогава може да прочетат нещо.

Да добавя нещо и аз, за да зачервя още повече камбанката на абонираните.
---

Големите банки в Канада излизат офлайн при мистериозно продължило часове прекъсване

Пет големи канадски банки излязоха офлайн за часове, блокирайки достъпа до онлайн и мобилно банкиране, както и електронни преводи за клиенти.

Съобщава се, че банките, засегнати от прекъсването, включват Royal Bank of Canada (RBC), BMO (Bank of Montreal), Scotiabank и Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC).
...

Причината за прекъсването все още не е известна, но времето му е доста интересно, само дни след като канадският премиер Трюдо се позова на Закона за извънредните ситуации на фона на продължаващите протести на „Конвой на свободата“.

В понеделник, на пресконференция на Parliament Hill , вицепремиерът Кристия Фрийланд обясни новите разпоредби, които доставчиците на платежни услуги трябва да спазват, съгласно новоприетия Закон за извънредните ситуации.

„Тези незаконни блокади трябва да бъдат премахнати и те ще бъдат.

Призовавайки се на Закона за извънредните ситуации, ние обявяваме следните незабавни действия.

Първо, ние разширяваме обхвата на канадските правила за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма, така че да обхващат груповото финансиране платформи и доставчиците на платежни услуги, които използват. Тези промени обхващат всички форми на транзакции, включително цифрови активи, като криптовалути.

Незаконните блокади подчертаха факта, че платформите за групово финансиране и някои от доставчиците на платежни услуги, които използват, не са напълно обхванати от приходите на Закона за престъпността и финансирането на тероризма Нашите банки и финансови институции вече са задължени да докладват на Центъра за анализ на финансовите транзакции и отчети на Канада или FINTRAC.

От днес всички платформи за краудфандинг и доставчиците на платежни услуги, които използват, трябва да се регистрират във FINTRAC и трябва да докладват на FINTRAC за големи и подозрителни транзакции.

Това ще помогне за смекчаване на риска тези платформи да получат незаконни средства."

Освен това Законът за извънредни ситуации разрешава на банките да замразяват сметки на физически лица и фирми, за които подозират , че са свързани с незаконните блокади, без да изискват съдебно разпореждане и без да носят гражданска отговорност."
---

Това сега по темата ли е? И "има ли връзка с ваксината"?:)
И аз не знам, но при всички положения е далеч от "най-добрия случай", при който "темата ще потъне в историята и ще забравим за нея, заедно с цялата дивотия заради която е направена", както беше казано:)
Добре, стига загадъчност. Дай направо за по-простичките от нас: какво означава това с канадските банки?

Ама директно, че съм уморена и умствения ми капацитет намаля от нормалния 1% на -2%.

Затова пък криптовалутите не са прекъсвали :oops:

Добре, стига загадъчност. Дай направо за по-простичките от нас: какво означава това с канадските банки?
Означава хората да използват повече кеш и крипто :)

Означава хората да използват повече кеш и крипто
С криптото съм на Ви, но кеша го предпочитам. Таксите при плащане с карта ме отказват.

Я вижте па наш Геле се събудил и се заел с функциите си на наш представител в еСеС

Цитат:

Съпредседателят на ВМРО изтъкна още проучванията на Клаус Шваб, председателстващ Световния икономически форум, който прогнозира унищожаването на националните правителства и средната класа. Джамбазки защити позицията, че „зеленият сертификат“ се е превърнал в символ на този процес през последната година, като вместо да предотврати вредните ефекти на пандемията и да ограничи степента на заразяване, възпрепятства стотици хиляди хора от правото им да работят.

Съответно бързо го изкараха фашист, знаейки вероятно, че ако го нарекат "расист" ще го поласкаят.

, ще видят много червеничко на камбанката и ще се чудят от къде да подхванат
Да се включа, като един от първите камбанки в петък :) :D:D

274174908_6975792092492243_3340041373016333250_n.jpg

Я да ви видим що за конспиратори сте.

Получих днес това на ЛС от дефи. Не бях запозната. Утре или вдруги ден ще прочета внимателно текста. Какво мислите? Как тълкувате повелите, изписани на монумента, особено частта, която казва, че населението на планетата не бива да надвишава 500 милиона?

Не знаех, че древните са писали на английски :)

Аз па на село у гората, намерих издълбано на е дЪрво ББ + ММ = КК :) Къде, къде по-мистериозно е в сравнение писанията на кауБОЙЦИ върху бетоно :D

Получих днес това на ЛС от дефи. Не бях запозната. Утре или вдруги ден ще прочета внимателно текста. Какво мислите? Как тълкувате повелите, изписани на монумента, особено частта, която казва, че населението на планетата не бива да надвишава 500 милиона?
Ами... камъни, неясно по чия поръчка. Иначе тогава популацията е била 4.46 млрд, сега е 7.7 млрд. Явно повелите не са се спазили въобще. Което показва, че колкото и мокри сънища да имат някои психопати, не винаги им се сбъдват :)

Ами... камъни, неясно по чия поръчка
Аз залагам на последовател на гностиците. То това е доста старо в конспираторските среди.
Това е от тези неща, за които не знаеш какво да мислиш. Послание на НСР ли е, модерно изкуство ли е, прищявка на някой ли е.
Понеже Нанди спомена нещо за рептили. Има един парк в Европа, който е почти само със скулптури на реотилоиди. Дейвид Айк направи луди пари с тая тема.
Скулптурите са доста гадни всъщност. Има и такива в които рептилоид е "прегърнал" човешка жена.
Между другото има над 100 български народни песни и приказки в които се споменават.
Да си направим един конспираторски форум, щото там съм силен. Знаете ли какво е значението на vitriol.

Последно редактирано:
Добре, стига загадъчност. Дай направо
След изчерпателните отговори, които получи и с които спокойствието беше възстановено, какво повече да кажа:)

---
Сега на конспирации ли сме? Ни въ я срам!.. Но има и такива, които тук не сме покрили - да се поправи! Искам като вляза и видя червенко на камбанката ;), да прочета хубав дълъг спам!
---

Популярният равин предупреждава последователите си, че ваксината срещу COVID „може да ви направи гей“

В допълнение към твърдението за фалшива връзка между ваксините и хомосексуализма, равинът Даниел Асор също твърди, че както вирусът, така и ваксините са дело на „глобално злонамерено правителство“, което се опитва да „установи нов световен ред“.

-

Популярен равин призова своите последователи да не се ваксинират срещу коронавируса, като ги предупреди, че това може да ги „превърне“ в хомосексуалисти.

Твърдението на равин Даниел Асор противоречи на укази, издадени от водещи равини в Израел и по света, които призоваха ултраортодоксалното общество да вземе всички предпазни мерки срещу глобалната пандемия, включително да се ваксинира.

Харедиската общност е регистрирала изключително високи нива на заболеваемост поради многократно пренебрегване на директивите за социално дистанциране.

Асор, която има десетки хиляди последователи в социалните мрежи, не е чужд на противоречията. В последните си онлайн проповеди той твърди, че „всяка ваксина е направена с помощта на ембрионален субстрат и имаме доказателства за това, че предизвиква противоположни тенденции. Ваксините са взети от ембрионален субстрат и те направиха това и тук, така че... може да предизвика противоположни тенденции."

Освен че твърди, че има фалшива връзка между ваксините и хомосексуализма, Асур също така защитава различни конспиративни теории за коронавируса, като твърди, наред с други неща, че както вирусът, така и ваксините са дело на „глобално злонамерено правителство“, включващо масоните, илюминатите, съоснователят на Microsoft Бил Гейтс и други, които се „опитват да установят нов световен ред“.

Освен това той твърди, че вирусът е бил пуснат, за да „унищожи глобалното население“ и че ваксините се стремят да допринесат за тази програма.

Асор нарича Световната здравна организация и фармацевтичните гиганти Файцер и Модьерна „престъпни организации“, които умишлено подвеждат ултраортодоксалните лидери да подкрепят инициативите за ваксиниране, като им представят неверни данни за неговите компоненти и ефективност.

Допълнително разгръщайки своята теория на конспирацията, Асор твърди, че Федералната агенция за управление на извънредни ситуации на САЩ, Министерство на вътрешната сигурност, което обедини усилията си с Националната служба за извънредни ситуации на Израел, за да се бори с пандемията, поддържа "брутална армия" в Израел, която ще бъде тайно вградена в местните правоприлагащите органи за подпомагане на гнусната програма на глобалното правителство.

Трябва да се подчертае, че водещите равини в сефардските и ашкеназките комини смятат ваксините срещу COVID-19 за безопасни и призовават своите последователи да бъдат имунизирани.

В отговор на твърдението на Асор, че ваксината може да промени сексуалната ориентация на човек, Havruta, организация, която действа за насърчаване на толерантността и приемането на ЛГБТК хората в обществото на хареди, каза, че „в момента се подготвя да посрещне нашите предстоящи нови членове“.
---

Малко и от друга статия, и приключваме:

"Не е тайна, че евреите са били в челните редици на насърчаването на хомосексуалността в нашите западни християнски нации – и ако не смятате, че това е добре за нас, тогава вероятно сте антисемит™.

Всъщност, ако дори цитирате Ейми Дийн, еврейска активистка, която открито се хвалеше с участието на евреите в насърчаването на хомосексуалността, тогава — отново — вие вероятно сте антисемит™:

За няколко кратки години еднополовите бракове се превърнаха от недосегаем политически горещ картоф до широко прието гражданско право в осемнадесет щата и окръг Колумбия. Евреите и техните организации за социална справедливост помогнаха това да се случи. Всъщност това списание беше пророчески глас за брачно равенство, подкрепяше еднополовите съюзи в началото на 90-те и помагаше да се положат основите за настоящата вълна от победи."
– Ейми Дийн, „Как евреите доведоха Америка до повратната точка за равенството в брака: уроци за следващите проблеми на социалната справедливост“, Тикун , 16 март 2014 г.

Те са поне две основни разклонения на свободните зидари.

Горе