nandibandi
Well-Known Member
До наесен, ако сме живи...И в Швабия отпада маскарада, все пак случаите паднаха драстично.. на околЕ 250000 дневно.
До наесен, ако сме живи...И в Швабия отпада маскарада, все пак случаите паднаха драстично.. на околЕ 250000 дневно.
Вътрешно инфо ли имашВ четвъртък отново ще ги въведът
Вътрешно инфо ли имаш
По-вероятно е заради нищожните на брой тестове да е такава цифрата на заразените... маските са ни заразявали
Е нема такава измама, забрави, верно ни ловат с патерици тие..
Мда, дали е само заради това не е ясно, но е от основните причини. Знаем как беше, като при метода на Мечо Пух: "Колкото повече (тестове се правят) - толкова повече (заразуемост се регистрира)"По-вероятно е заради нищожните на брой тестове да е такава цифрата на заразените.
Ма те ше го върнат май, Тупане. Може би по-силно... Па може и да драматизирам, но не мисля, че са се отказали (срещички на сзо, промени леки в законите). Ше видимЯвно решиха да го играят на друг театър, друга сцена.. па и Украйна е ЕЙ героях са приоритет
Извънредното положение в Словакия миналата година го кръцнаха, но въведоха мерки със закон. Паднаха изискванията на границата - без карантина, тестове и сертификати. Иначе мерките в страната още не са паднали - маските на закрито са задължителни, като има изключения за хора с ментални заболявания и недочуващи като мен. Иначе на много закрити места и без тях минават. Все още навън се мъчат и с респиратори, дори в топли дни...Мда, дали е само заради това не е ясно, но е от основните причини. Знаем как беше, като при метода на Мечо Пух: "Колкото повече (тестове се правят) - толкова повече (заразуемост се регистрира)"
Петя ти в Словакия ли беше? Там как върви цирка, паднаха ли 'противоепидемични мерки и заплахи', и натиск за боц.
Мда, изглежда, че върви към тихо и постепенно, с драматични паузи, узаконяване навсякъде. Срещите на сзо продължават май до догодина, та може да се очакват и нови решения. Е, винаги съществува варианта някои от нас да преувеличават и всичко да отмине все едно не е било, но май не изглежда много вероятноИзвънредното положение в Словакия миналата година го кръцнаха, но въведоха мерки със закон. Паднаха изискванията на границата - без карантина, тестове и сертификати. Иначе мерките в страната още не са паднали - маските на закрито са задължителни, като има изключения за хора с ментални заболявания и недочуващи като мен. Иначе на много закрити места и без тях минават. Все още навън се мъчат и с респиратори, дори в топли дни...
Дълга история от едно фатално боцкане. Животът продължава...Текова хубаво момиче и да недочува
Ама аз съм за красотата, слухът ми е бая секънд в план а и не го намирам за опредлящ, още повече, че тук придИмно си четеме, кой го еня дали се чуе или не
Бре, тоз любезен хралупфен, прати ли ти много и пак така позитивни поздрави от мен специално
Мда, изглежда, че върви към тихо и постепенно, с драматични паузи, узаконяване навсякъде. Срещите на сзо продължават май до догодина, та може да се очакват и нови решения. Е, винаги съществува варианта някои от нас да преувеличават и всичко да отмине все едно не е било, но май не изглежда много вероятно
Бе да сме живи и здрави и каквото дойде да му се отговаря с адекватно мирно несъучастие доколкото може, аз поне така мисля.
Дълга история от едно фатално боцкане. Животът продължава...
Ти първо разреши лексикалното двусмислие пък тогава тръгвай към диагностицирането.От проблеми със слуха нямам грам идея, по прицип, но някак си ми се отдава да решавам здравословните проблеми на хората, нямам идея от къде се взе баш пък и това, но винаги съм на линия да разговарям на тази тема и ще съм много щаслив ако мога да помогна.
b§a§s§t§e§r§4§o/a#b#v